Ons Verhaal

In 2011 is ons avontuur van start gegaan. In een zorgmarkt die hoofdzakelijk gedomineerd werd door veel grote ‘algemene’ uitzendbureaus en detacheerders, was er volgens ons ruimte voor een specialistisch bemiddelingsbureau dat de taal van de zorg écht spreekt. Een bureau dat zich volledig richt op de gediplomeerde zorgverlener en hen een platform biedt voor tijdelijke en vaste functies. Wij vinden het belangrijk te investeren in een langdurige relatie met zorginstellingen en zorgverleners. Samen willen wij werken aan betere zorg. Zo zijn wij Samen in de Zorg geworden.

Met veel passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen is het ons gelukt een stevige basis neer te zetten. Ook tegenslagen hebben ons gevormd tot wat wij nu zijn. Door vast te houden aan ‘kwaliteit’ komen wij telkens boven water.

Het is ons gelukt een groep ambitieuze, ondernemende mensen om ons heen te verzamelen en elk jaar verwelkomen wij nieuwe collega's. Eén ding blijft dan heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen.

Wij werken op basis van onze 4 kernwaarden:

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Ambitieus
  • Doelgericht