Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen over Samen in de Zorg en over werken in de sector Zorg & Welzijn. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord!

Waar vind ik Samen in de Zorg?

Samen in de Zorg heeft 5 vestigingen, je vindt de vestigingen onder de contactpagina.

Waar vind ik de cao VVT?

Werk jij in de (ouderen) verzorging, verpleging, kraamzorg of thuiszorg? Dan is de cao verzorging, verpleging, thuis- en kraamzorg (VVT) op jou van toepassing. In deze cao zijn afspraken gemaakt over zaken zoals salaris en toeslagen, pensioen, werktijden, werkomstandigheden, verlofregelingen en veilig werken. Wanneer de looptijd van de cao is verlopen maar er nog geen nieuwe cao is afgesloten, blijft de oude geldig.

De cao VVT download je hier. Heb je vragen over de cao? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Samen in de Zorg.

Download de cao VVT

Waar vind ik de cao ziekenhuizen?

In Nederland werkt 8 op 10 medewerkers onder een cao. Ook voor ziekenhuispersoneel is een cao afgesloten. In deze cao zijn afspraken gemaakt over zaken zoals salaris en toeslagen, pensioen, werktijden, werkomstandigheden, verlofregelingen en veilig werken. Wanneer de looptijd van de cao is verlopen maar er nog geen nieuwe cao is afgesloten, blijft de oude geldig.

Heb je vragen over de cao ziekenhuizen? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Samen in de Zorg.

Download de cao ziekenhuizen

Is Samen in de Zorg een uitzendbureau in de zorg?

Samen in de Zorg is een detacheerder. Wij bemiddelen professionals voor verpleeg- en
verzorgingshuizen, ziekenhuizen, de geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg, welzijn en
gehandicaptenzorg . Dat gaat in de meeste gevallen om vacatures met uitzicht op een dienstverband bij de betreffende instelling. Maar het kan ook gaan om tijdelijke opdrachten, bijvoorbeeld. Lees meer...