Ben jij zzp'er?

Je hebt niet voor niets voor een zzp’ers bestaan gekozen. Misschien wil je graag eigen baas zijn, geniet je van de afwisseling van opdrachtgevers. Die autonomie is voor ons belangrijk. Maar we begrijpen ook dat het soms makkelijker is om aan bepaalde opdrachten te komen via een netwerk. Wij werken al jaren met zzp’ers in de sector zorg en welzijn. En hebben een groot netwerk van zorginstellingen waar we intensief mee samenwerken.

Iedere dag krijgen wij nieuwe, leuke en interessante opdrachten binnen voor zzp’ers. Van Verzorgende-IG, verpleegkundige tot arts en van maatschappelijk werker tot verandermanager. De opdrachten variëren van uitvoerend tot leidinggevend of interim-management. Het kan gaan om korte tijdelijke klus of een langdurige opdracht. Waar jouw voorkeuren en talenten ook liggen, voor iedere zzp’er hebben wij mogelijkheden!

Door je aan te sluiten bij Samen in de Zorg, kan je automatisch gebruik maken van ons uitgebreide netwerk. Wij zoeken de leukste opdrachten en dit betekent voor jou continuïteit én flexibiliteit.

Zzp’ers bieden wij:

  • Diverse Langdurige opdrachten (3-6 maanden); 
  • Breed netwerk van opdrachtgevers in verschillende sectoren; 
  • Samenwerking op basis van een door de Belastingdienst goedgekeurde (model) overeenkomst; 
  • Tijdige betaling van jouw facturen; 
  • Wij rekenen géén handelingskosten aan zzp’ers.

Wet DBA

Met de komst van de Wet DBA is er voor veel zzp’ers onduidelijkheid ontstaan. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van regel- en wetgeving en beantwoorden graag vragen hierover.

Samenwerking

Een professioneel en gelijkwaardig partnerschap tussen Samen in de Zorg en zzp’ers staat voor ons centraal. Wij ontvangen maandelijks de facturen voor de gewerkte én bij de zorginstelling gedeclareerde (en goedgekeurde) uren. En wij betalen deze uren uit. Wij werken hiervoor niet met handelingskosten, maar wij werken met een opslagmethode.

Kennismaken

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden die Samen in de Zorg jou als zzp’er biedt. Dan maken we graag kennis met je. Tijdens dit kennismakingsgesprek zullen wij dieper ingaan op jouw wensen, ambities en willen wij een goed beeld krijgen van jouw kwaliteiten. Als wij met elkaar in zee gaan, maak jij deel uit van onze zzp-pool van professionele interim zorgverleners.

 

Bel of mail ons via   Contact