Onze dienstverlening

Elke zorginstelling is anders en elke vraag is anders. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom is maatwerk bij ons de standaard. Of u nu een tijdelijk of meer permanent capaciteitsvraagstuk heeft. Voor ieders behoefte bieden wij een passende oplossing. Dat kan gaan om Detachering, Indiensttredingstraject (Deta-vast), Nieuw talent voor uw organisatie of Interim management.

Een persoonlijke aanpak en kwaliteit staan altijd centraal. Wij staan voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en transparantie. Samen in de Zorg is uiteraard geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid en voldoet aan NEN 4400-1.

Wilt u informatie over onze diensten of heeft u een capaciteitsvraagstuk waarvoor u ondersteuning, advies of een oplossing zoekt? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Specialist binnen de sector zorg en welzijn

Samen in de Zorg is een gespecialiseerd intermediair voor zorg en welzijn. Door het inzetten van tijdelijke en permanente professionals, biedt Samen in de zorg totaaloplossingen voor de vraagstukken van haar opdrachtgevers.

Heeft u tijdelijke of permanente medewerkers nodig? Wij hebben een groot netwerk van professionals binnen de sector zorg en welzijn.