Vacatures verpleeghuis

In 2040 zullen er 4,6 miljoen 65-plussers zijn; Nederland vergrijst in een hoog tempo. We worden steeds ouder, maar zullen daardoor ook steeds meer gebruik maken van zorg. Dat betekent ook dat er de komende jaren veel vacatures binnen het verpleeg- en verzorgingshuis zullen zijn.

Passende vacatures binnen het verpleeghuis

Werk jij graag met ouderen en ben je verpleegkundige, verzorgende (IG), activiteitenbegeleider, fysiotherapeut, maatschappelijk werker, specialist of logopedist? Dan helpen we je graag aan passende vacatures binnen verpleeg-en verzorgingshuizen. We willen jou leren kennen zodat we niet alleen weten voor welke functies je geschikt bent, maar ook bij welke zorginstelling jij het beste zou passen.

Samen in de Zorg
Samen in de Zorg beschikt over een breed netwerk van zorgaanbieders en een net zo breed vacature-aanbod in de zorg. We hebben regelmatig nieuwe vacatures in verpleeg- en verzorgingshuizen, waar we betrokken mensen voor zoeken.

Wil jij aan slag met uitzicht op een vast contract? Of werk je liever in een tijdelijke baan, op ZZP of op interim basis? Wij hebben het voor je.

Werken in de zorg? Samen in de Zorg!

Vacatures verpleeghuis en verzorgingshuis

Resultaten 1 tot 4 van 141