Werkwijze Samen in de Zorg

Persoonlijk contact en een grote betrokkenheid vinden wij belangrijk. Daarom heeft Samen in de Zorg in verschillende regio’s een adviseur die voor u klaarstaat. Iedere vacature is anders, daarom leveren wij maatwerk. Dit doen we aan de hand van 6 duidelijke stappen. Wilt u hier meer informatie over dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen en neemt een adviseur bij u in de buurt, contact met u op.

1. Inventarisatie

In een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs bespreken we uw capaciteitsvraagstuk en mogelijke oplossingen. In samenspraak kiezen we de oplossing die het beste bij u past. De adviseur blijft uw contactpersoon en beschikt over een brede kennis van uw branche.

2. Selecteren van de professional

Het selecteren van de juiste professional vindt plaats door een van onze ervaren recruiters. Zij beschikken over een database en een netwerk aan zorg en welzijn professionals. Uiteraard vragen wij referenties op en spreken wij elke professional persoonlijk. Na de kwaliteits-check van recruiter en adviseur ontvangt u onze voorselectie.

3. Voorstel

U ontvangt van uw persoonlijke adviseur het curriculum vitae van de professional met een motivatie voor de betreffende functie.

4 Sollicitatiegesprek

U neemt het sollicitatiegesprek af met de professional in het bijzijn van uw persoonlijke adviseur.

5. Nabespreking

De nabespreking vindt plaats met uw persoonlijke adviseur. Tijdens de nabespreking wordt het sollicitatiegesprek en de kandidaat geëvalueerd. Uw keuze voor de kandidaat wordt vastgesteld.

6. Projectbezoek & Projectbegeleiding

Uw persoonlijk adviseur zal regelmatig op bezoek komen en de voortgang van het project met u en de professional evalueren. De frequentie van de projectbezoeken worden samen met u vastgesteld aan de hand van uw behoeften.

Uw persoonlijk adviseur

Uw persoonlijk adviseur is het eerste aanspreekpunt voor uw organisatie en hij zal zich volledig ontfermen over de werving en de voortgang. Voor uw organisatie betekent dit één aanspreekpunt en dus korte lijnen. Uw adviseur is specialist in het bemiddelen binnen zorg en welzijn. Hij is bekend met wet- en regelgeving en de nieuwste ontwikkelingen. Uw adviseur is een zeer ervaren en kundig gesprekspartner voor u en uw collega's.

Uw recruiter

Cv’s “over de schutting gooien”, laten wij graag aan anderen over. De kandidaten die Samen in de Zorg voorstelt, zijn persoonlijk gesproken door onze recruiters en adviseurs. De referenties zijn gecheckt en registraties zijn gecontroleerd. Samen in de Zorg stelt haar professionals verplicht een VOG (direct of binnen korte termijn) te overleggen. Als alles op orde is, wordt de professional voorgesteld aan onze klant. Naast uw vaste adviseur, heeft u ook een vaste recruiter. Om maatwerk te kunnen leveren is het van belang dat de toegewezen recruiter uw organisatie kent en de juiste kandidaat aan uw aanvraag koppelt in overleg met uw adviseur en met u.