Contractvormen

Wil je in korte tijd jouw kennis en kunde bij verschillende afdelingen of opdrachtgevers inzetten en zo overal een ‘kijkje in de keuken’ krijgen? Of heb je liever de zekerheid die jou uitzicht biedt op een vaste dienstbetrekking bij de opdrachtgever? Of je nu kiest voor het één of het ander: Samen in de Zorg helpt je verder. Wij bieden verschillende contractvormen aan die jou flexibiliteit óf juist zekerheid bieden. Net wat het beste bij jouw loopbaan en ambitie past.

Detacheringscontract

Een detacheringscontract is voor een bepaalde of onbepaalde tijd. Samen in de Zorg is jouw werkgever en onder onze vlag word je gedetacheerd bij één of meerdere opdrachtgevers. Hierdoor doe je veel verschillende werkervaring op, kan je jouw talenten op diverse afdelingen inzetten en krijg je overal een ‘kijkje in de keuken’. Is de opdracht klaar? Dan zoeken wij samen met jou weer een andere passende uitdaging.

Daarnaast bieden we je een goed arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een pensioenregeling. Omdat we ontwikkeling erg belangrijk vinden, bieden wij jou ook mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen.

Projectovereenkomst

Als projectmedewerker heb je een arbeidsovereenkomst voor de duur van het project. Bij het beëindigen van het project eindigt ook de arbeidsovereenkomst. Als je weer aan een volgend project wilt beginnen, bekijken we gaag alle mogelijkheden. Wil je na het project bij de opdrachtgever blijven werken, ga je in dienst bij de opdrachtgever.

Zzp-overeenkomst

Wij werken graag samen met professionele zzp’ers omdat we elkaar kunnen versterken. Jij hebt de flexibiliteit en ervaring, wij het netwerk en de opdrachten. Wij reiken jou opdrachten aan, vervolgens ga jij met de opdrachtgever een ‘overeenkomst van opdracht’ aan. Jij factureert ons een iets lager tarief en wij factureren vervolgens aan de opdrachtgever. Op deze manier hoeven we geen opslagfactor te hanteren en heb jij de zekerheid van maandelijkse betalingen.

Wet DBA

Met de komst van de Wet DBA zijn goede overeenkomsten voor zzp’ers belangrijker geworden dan ooit. Daarom werken wij met goedgekeurde modelovereenkomsten. Daarnaast maken we afspraken met de Belastingdienst over het nakomen van deze modelovereenkomsten. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van actuele wet- en regelgeving. Meer informatie? Kijk op Wet DBA.

Heb je vragen over de verschillende contractvormen of wil je weten wat Samen in de Zorg voor jou kan betekenen? Dan horen we graag van je!

Bel of mail ons via   Contact.