Contractvormen

Wil je in korte tijd jouw kennis en kunde bij verschillende afdelingen of opdrachtgevers inzetten en zo overal een ‘kijkje in de keuken’ krijgen? Of heb je liever de zekerheid die uitzicht op een vaste dienstbetrekking bij de opdrachtgever jou biedt? Of je nu kiest voor het één of het ander: Samen in de Zorg helpt je graag verder. We bieden verschillende contractvormen die jou flexibiliteit óf juist zekerheid bieden. Net wat het beste bij jouw loopbaan en ambitie past.

Detacheringscontract

Een detacheringscontract is voor bepaalde of onbepaalde tijd. Samen in de Zorg is jouw werkgever en onder onze vlag wordt je gedetacheerd bij één of meerdere opdrachtgevers. Hierdoor doe je veel verschillende werkervaring op, kan je jouw talenten op diverse afdelingen inzetten en krijg je overal een ‘kijkje in de keuken’. Is de opdracht klaar? Dan zoeken wij samen met jou weer een andere passende uitdaging.

Daarnaast bieden we je een goed arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een pensioenregeling. Omdat we ontwikkeling zo belangrijk vinden, bieden wij jou ook mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen.

Projectovereenkomst

Als projectmedewerker heb je een arbeidsovereenkomst voor de duur van het project. Bij het eindigen van het project eindigt ook de arbeidsovereenkomst. Was het een project met als doel indiensttreding bij de opdrachtgever? Dan scheiden onze wegen. Wil je liever aan de slag met een volgende project? Dan kijken we uiteraard graag welke mogelijkheden we voor je hebben.

Zzp overeenkomst

Wij werken graag samen met professionele zzp’ers omdat we elkaar kunnen versterken. Jij hebt de flexibiliteit en ervaring, wij het netwerk. Wij reiken jou opdrachten aan, vervolgens ga jij met de opdrachtgever een ‘overeenkomst van opdracht’ aan. Jij factureert ons een iets lager tarief en wij factureren vervolgens aan de opdrachtgever. Op deze manier hoeven we geen opslagfactor te hanteren en heb jij de zekerheid van maandelijkse betalingen.

Wet DBA

Met de komst van de Wet DBA zijn goede overeenkomsten voor zzp’ers belangrijker geworden dan ooit. Daarom werken wij met goedgekeurde modelovereenkomsten. Daarnaast maken we afspraken met de Belastingdienst over het nakomen van deze modelovereenkomsten. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van actuele wet- en regelgeving. Meer informatie? Wet DBA

Heb je vragen over de verschillende contractvormen of wil je weten wat Samen in de Zorg voor jou kan betekenen? Dan horen we graag van je!

Contact