Vacature wijkverpleegkundige 

De zorg is jou op het lijf geschreven. Daarom zoek je een vacature voor wijkverpleegkundige. Je vindt persoonlijk contact belangrijk en komt graag bij cliënten thuis om ze in hun eigen omgeving te verzorgen. Dat kan gaan om chronisch zieken, cliënten die herstellen van een operatie, gehandicapten of ouderen.

Taken van een wijkverpleegkundige
Jouw taken zijn erg afwisselend. In een vacature voor wijkverpleegkundige lees je bijna altijd dat je adviseert, diagnosticeert en behandelplannen opstelt en uitvoert. In de dagelijkse praktijk help je bij de lichamelijke verzorging van de patiënt (als dat nodig is), geef je injecties, leg je infusen aan, dien je medicijnen toe en verzorg je wonden. Die afwisseling in taken en patiënten spreekt je erg aan.

Samen in de Zorg
Samen in de Zorg heeft een breed netwerk en een net zo breed vacature-aanbod in de zorg. Een wijkverpleegkundige vacature is meestal dan ook snel gevonden. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Want alleen als we jou goed kennen, kunnen wij de beste match maken. Ook nadat je via ons aan de slag bent, houden we nauw contact om je verder te helpen om jouw ambities waar te maken.

Werken in de zorg? Samen in de Zorg!

Kijk snel welke vacature voor wijkverpleegkundige we voor jou hebben en solliciteer.

Vacatures wijkverpleegkundige