Vacature verpleegkundige ziekenhuis

Jij zoekt een vacature voor verpleegkundige in een ziekenhuis. Misschien wil je een baan met uitzicht op een vast contract, zoek je een tijdelijke of interim klus, of juist een ZZP opdracht. Je bent MBO of HBO opgeleid en juist de afwisseling binnen een ziekenhuis spreekt je aan. Je werkt met patiënten die verschillende ziektes of aandoeningen hebben waardoor ook de behandeling telkens weer anders is.

Werkzaamheden verpleegkundige ziekenhuis
Als verpleegkundige in een ziekenhuis werk je meestal op dezelfde afdeling binnen een team van verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Daarnaast heb je regelmatig contact met artsen en ben je aanspreekpunt voor familie of vrienden van de patiënten. Het is niet alleen jouw taak om bijvoorbeeld medicijnen toe te dienen, verpleegtechnische handelingen te verrichten of de arts te ondersteunen, maar ook om patiënten gerust te stellen en uitleg te geven. Die afwisseling spreekt je aan in een vacature voor verpleegkundige in een ziekenhuis.

Werken via Samen in de Zorg
Samen in de Zorg beschikt over een breed netwerk en een net zo breed vacature-aanbod in de zorg. Voor ons staat voorop dat we de beste match voor jou maken. Daarvoor kijken we niet alleen naar jouw werkervaring, maar ook naar jouw persoonlijkheid. Zo kunnen we niet alleen inschatten of jij bij de vacature past, maar ook of het ziekenhuis bij jou past. En ook nadat je via ons aan de slag bent, houden we nauw contact om je verder te helpen.

Werken in de zorg? Samen in de Zorg!

Bekijk of we een vacature voor verpleegkundige in een ziekenhuis voor jou hebben.

Vacature verpleegkundige ziekenhuis