Vacatures ouderenzorg 

In 2040 zullen er 4,6 miljoen 65-plussers zijn; Nederland vergrijst. We worden steeds ouder, maar zullen daardoor ook steeds meer gebruik maken van zorg. Dat betekent ook dat er de komende jaren volop vacatures in de ouderenzorg zullen zijn. Mensen willen zo lang mogelijk thuis wonen en (nog) niet naar een verpleeg- of verzorgingshuis , daardoor vind je ouderenzorg vacatures niet alleen in verpleeg- of verzorgingshuizen maar ook in de thuiszorg en medische centra.

Passende vacatures in de ouderenzorg
Werk jij graag met ouderen en ben je verpleegkundige, verzorgende (IG), activiteitenbegeleider, fysiotherapeut, maatschappelijk werker, logopedist of specialist? Dan helpen we je graag aan passende vacatures in de ouderenzorg. We willen jou leren kennen zodat we niet alleen weten voor welke functies je geschikt bent, maar ook bij welke zorginstelling jij het beste zou passen.

Samen in de Zorg
Samen in de Zorg beschikt over een breed netwerk van zorgaanbieders en een net zo breed vacature-aanbod in de zorg. We hebben regelmatig nieuwe vacatures in de ouderenzorg waar we betrokken mensen voor zoeken. Wil jij aan slag met uitzicht op een vast contract? Of werk je liever in een tijdelijke baan, op ZZP of op interim basis? Wij hebben het voor je.

Werken in de zorg? Samen in de Zorg!

Bekijk welke ouderenzorg vacatures bij jou passen en solliciteer!