Vacature specialist ouderengeneeskunde

Jij bent een generalist in je vakgebied en een specialist als het gaat om een patiëntengroep met meerdere aandoeningen tegelijkertijd. Je zal dan ook altijd naar de patiënt als geheel kijken en rekening houden met andere aandoeningen en medicatie. Als specialist ouderengeneeskunde verleen je medische zorg zoals de huisarts dat doet, maar werk je ook nauw samen met andere behandelaars zoals psychologen, fysio- en ergotherapeuten.

Wie zoeken we?
Tot 2009 spraken we nog over de verpleeghuisarts. Maar nu mensen langer thuis blijven wonen, ben jij ook te vinden in verpleeghuizen en bij cliënten thuis. Naast de dagdiensten kan je oproepbaar zijn voor weekend-, avond- en nachtdiensten. Bovendien kan een planning ineens overboord gaan wanneer er spoedgevallen zijn. Voor een vacature specialist ouderengeneeskunde zoeken we dan ook mensen die flexibel zijn en wel van een uitdaging houden.

Samen in de Zorg
Samen in de Zorg beschikt over een breed netwerk van zorgaanbieders en een net zo breed vacature-aanbod in de zorg. Een vacature specialist ouderengeneeskunde is meestal dan ook snel gevonden. Dat kan een baan met uitzicht op een vast contract zijn. Maar ook voor mensen die liever een tijdelijke, interim of ZZP opdracht willen, hebben we verschillende mogelijkheden.

Werken in de zorg? Samen in de Zorg!

Bekijk of we op dit moment een vacature specialist ouderengeneeskunde hebben die bij jou past en solliciteer!

Vacature specialist ouderengeneeskunde