Vacature maatschappelijk werker

Het ene moment werk je met een gezin met opvoedproblemen, een paar uur later met een alcoholverslaafde of met een gepensioneerde die kampt met eenzaamheid. Een vacature voor maatschappelijk werker is breed en bijzonder afwisselend. De kern van jouw werk is dat je cliënten ondersteunt terwijl zij hun problemen oplossen of leren ermee om te gaan. Dat vraagt een groot inlevingsvermogen van je, maar ook een hoge mate van professionaliteit.

Waar werk je
Als maatschappelijk werker heb je verschillende taken, zoals preventie, interventie, psychosociale hulpverlening, advies en concrete dienstverlening, maatschappelijk onderzoek en sociale rapportering. Je werkt in het algemeen maatschappelijk werk, in verpleeg-, verzorgings- of ziekenhuizen, op scholen, in de jeugd- of verslavingszorg, schuldhulpverlening of misschien wel binnen een groot bedrijf. Kortom: er zijn volop mogelijkheden en elke vacature voor maatschappelijk werker is weer anders.

Samen in de Zorg
Samen in de Zorg heeft een breed netwerk en een net zo breed vacature-aanbod. Een vacature voor maatschappelijk werker is dus snel gevonden. Dat kan een baan met uitzicht op een vast contract zijn. Maar ook een tijdelijke of interim baan behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we verschillende opdrachten voor ZZP’ers. Voor ons draait het om het maken van de juiste match. Dat gaat niet alleen om jouw werkervaring, maar ook om jouw persoonlijkheid. Want wanneer we jou kennen, kunnen we ook inschatten of de organisatie wel bij jou past.

Werken in de zorg? Samen in de Zorg!

Bekijk of we een passende vacature voor maatschappelijk werker voor jou hebben en solliciteer!

Vacature maatschappelijk werker