Onze kernwaarden

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat voor ons centraal in de samenwerking met zorgprofessional en zorginstelling. Wij verkiezen persoonlijke contactmomenten boven het sturen van e-mails en brieven. Tijdens onze kennismakingsgesprekken nemen wij ruim de tijd om te achterhalen wat wij exact voor jou kunnen betekenen. Ook gedurende onze samenwerking blijven wij met elkaar in contact staan. De begeleiding tijdens het werk en het monitoren van de voortgang behoort tot onze taken. “Hoe gaat het?”, is een vraag die wij jou vaak zullen stellen.

Betrokken

Graag helpen wij onze professionals aan een nieuwe stap in hun carrière. Voor opdrachtgevers gaan wij op zoek de beste oplossing voor hun vraagstuk. Wij willen oprecht betrokken zijn bij het traject vooraf, maar zeker ook vanaf het moment dat de professional aan het werk is. Als er zich situaties voordoen die vragen om onze aandacht, zullen wij deze verantwoordelijkheid zeker nemen. Oprechte interesse in het vakgebied is voor ons een ‘must’.

Ambitieus

Waar het de één niet lukt, willen wij er graag voor zorgen dat het wél lukt. Samen met onze opdrachtgevers en professionals gaan wij de uitdaging altijd aan. Wij denken altijd in oplossingen en kansen. In deze dynamische en veranderende markt is een uitdaging op ieder niveau vindbaar. Wat voor de één een uitdaging is, is voor de ander een eenvoudige klus. Wij hebben vacatures in omgevingen waar alles op orde is, maar ook functies op afdelingen waar dat absoluut niet het geval is. Welke uitdaging past bij jou? Wij gaan deze uitdaging graag samen met jou aan.

Doelgericht

Het creëren van de juiste match is ons doel. Dagelijks zijn wij bezig met het verbinden van de juiste werkplek aan de juiste professional. Dit realiseren wij door met passie te werken. Onze natuurlijke nieuwsgierigheid gaat ver. Welke omgeving past het best bij jou? Wat is de cultuur van de afdeling? Wat voor ‘mens’ ben jij? Wat voor type persoon zoekt u?
“Gouden bergen” beloven wij niet. Wij zullen de mogelijkheden transparant met jou bespreken en wij garanderen dat wij met passie en gedrevenheid het doel, oftewel dé match, zullen nastreven.