Verpleegkundige ziekenhuis (regio Den Haag, herintreder)

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste functies
  • Standplaats Den Haag
  • Vacaturenummer 608

Over de functie

Deze vacature is bedoelt voor verpleegkundige die in het verleden een specialisme hebben behaald, maar al enige tijd niet meer werkzaam zijn in het ziekenhuis. Steeds vaker krijgen onze collega's bij Samen in de Zorg de vraag of er mogelijkheden zijn om weer in het ziekenhuis aan de slag te gaan. Momenteel zijn wij in de gelegenheid om mee te denken met deze kandidaten zodat zij mogelijk hun herintrede kunnen maken in het ziekenhuis!  Wil je hiervoor in aanmerkingen komen dan is het belangrijk dat je aan een van de onderstaande situaties voldoet: 

  • Je hebt een van de specialismen behaald (recovery, oncologie, kinderaantekening, MDL, dialyse, IC, CC, endoscopie, cardiologie, wondzorg) behaald , maar hier lange tijd niets mee gedaan.
  • Je bent een verpleegkundige niveau 4/5 en hebt in het verleden in het ziekenhuis gewerkt als algemeen verpleegkundige
  • Je wilt advies op maat

Mocht jij jezelf herkennen in een van deze situaties, dan horen wij graag van jou!

Over het bedrijf

Binnen Samen in de Zorg is een speciaal team actief die zich landelijk richt op de sector Ziekenhuizen. Wij denken graag met je mee over een passend vacature aanbod. Daarbij zullen wij je adviseren over de stappen die je zelf onder begeleiding van ons moet nemen om je einddoel te kunnen behalen.

Wat wij bieden

Voor verdere informatie adviseren wij je om contact op te nemen met onze Sr. adviseur Soraya el Makhloufi. Soraya staat dagelijks in contact met verschillende ziekenhuizen en is in staat om een passend advies te geven. Dit kan inhouden dat zij je vragen telefonisch beantwoord of je uitnodigt voor een oriëntatiegesprek. Soraya is telefonisch bereikbaar op 06-53312798 of per mail soraya.elmakhloufi@samenindezorg.nl 

Wil je meer informatie?

Soraya el Makhloufi 0653312798

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via