Verzorgende IG Intramuraal

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 24 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats 's-Hertogenbosch
 • Vacaturenummer 4393

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Verzorgende IG bij een leuke zorginstelling in de omgeving van 's-Hertogenbosch? Dan is Samen in de Zorg op zoek naar jou!

Als Verzorgende IG kom je te werken op een PG of somatiek afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het op orde brengen en houden van de zorgdossiers, observeer en begeleidt je je collega's en heb je een goed beeld van wat een cliënt en zijn of haar systeem daaromheen nodig heeft. Mocht je in het bezit zijn van een bepaalde expertise wordt er samen naar gekeken hoe hier optimaal gebruik van kan worden gemaakt. 

 • Je verzorgt en begeleidt cliënten in hun dagelijks leven en voert verpleegtechnische handelingen uit;
 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de vraag op het gebied van wonen, zorg en welzijn en hebt inzicht in het totale zorgproces;
 • Je maakt afspraken met de cliënt of diens familie over de inhoud van de zorg, verwerkt dit in een zorgplan en evalueert dit plan tussentijds;
 • Je bent het aanspreekpunt voor de contactpersoon van de cliënt en overige disciplines.

Functie eisen

Wil jij in aanmerking komen voor deze vacature? Dan vraagt Samen in de Zorg het volgende van jou:

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG;
 • Je bent bevoegd en bekwaam als Verzorgende IG;
 • Het werken van dag- avond-, weekend- en nachtdiensten is voor jou geen probleem;
 • Je bent 24 tot 28 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken.

Over het bedrijf

Voor een zorginstelling in de 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG voor een PG en somatiek afdeling. Op de afdeling wonen cliënten met verschillende aandoeningen, die gepaard gaan met beperkingen van het geestelijk vermogen. De cliënten bevinden zich in verschillende stadia van dementie. Aan jou de taak, om samen met je collega's op zoek te gaan naar de bejegeningswijze die het beste bij de cliënt past.

Wat wij bieden

Samen in de Zorg is specialist in het bemiddelen van professionals naar leuke en uitdagende vacatures voor de sector ‘Zorg en Welzijn'.

Wil je aan de slag met uitzicht op een dienstbetrekking of toch liever een tijdelijke baan? Of wil je juist kennis en ervaring opdoen bij verschillende zorginstellingen? Jouw ontwikkeling, ambitie en carrièrekansen staan bij ons voorop. Wij geven je de tijd en ruimte om te ontdekken wat het beste bij jou past. Dagelijks krijgt Samen in de Zorg een breed aanbod van nieuwe en uitdagende vacatures binnen. Daarom zoeken we bevlogen zorgprofessionals die graag hun kennis delen en bij wie hun eigen ontwikkeling centraal staat. Zorgprofessionals die het vak met passie, betrokkenheid en enthousiasme ten uitvoering brengen.

Wil jij als Verzorgende IG aan de slag? Reageer dan snel! Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met onze recruiter Daisy van Zelst. Zij is te bereiken op 06-20551270 of via  daisy.vanzelst@samenindezorg.nl.

Wil je meer informatie?

Wil jij als Verzorgende IG aan de slag in de omgeving van 's-Hertogenbosch? Reageer dan snel! Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met onze recruiter Laura van den Dikkenberg. Zij is te bereiken op 06-22070110 of via laura,vandendikkenberg@samenindezorg.nl.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via