Kinderverpleegkundige

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 24 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Vaste functies
 • Standplaats Den Helder
 • Vacaturenummer 4782

Over de functie

Je bent kinderverpleegkundige, hebt ervaring binnen het ziekenhuis, maar bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wat houdt die uitdaging voor mij precies in? Hoe weet ik of het bedrijf en de afdeling achter de vacature wel bij mij passen? Wat zoek ik precies in een functie en wat zoek ik juist helemaal niet?

Dit zijn allemaal vragen waar wij als team ziekenhuizen binnen Samen in de Zorg jou bij kunnen helpen om de juiste stap te zetten in jouw carrière. Met jarenlange ervaring binnen de sector, staat onze senior adviseur Soraya dagelijks in contact met verschillende ziekenhuizen in de regio en is zij in staat om jou een passend advies te geven. Ga jij met ons op zoek naar de functieomschrijving die aansluit op jouw profiel?

Functie eisen

Om een passende uitdaging voor je te kunnen vinden, dien je volgende eisen af te kunnen vinken:

 • Je bent in het bezit van een diploma ‘Verpleegkundige niveau 4 of 5’ aangevuld met specialisatie kinderverpleegkundige certificaat
 • Je hebt minimaal stage ervaring binnen de kinderafdeling
 • Je bent BIG geregistreerd

Over het bedrijf

Samen in de Zorg is specialist in het bemiddelen van professionals naar leuke en uitdagende vacatures voor sector zorg en welzijn. Samen in de Zorg is in een zeer korte tijd (sinds 2010) uitgegroeid tot een toonaangevend bureau in de sector zorg en welzijn. Binnen onze organisatie is er ook een speciaal team actief onder leiding van onze Sr. Adviseur Soraya el Makhloufi. Dit team richt zich landelijk op de sector ziekenhuizen.

Wij zijn de specialist. Wij spreken de taal van zorg en welzijn waardoor snelle aansluiting met onze gesprekspartners wordt gerealiseerd. Onze opdrachtgevers en professionals vinden het prettig dat wij bekend zijn met de ontwikkelingen in de sector en wij weten waar we het over hebben.

Continuïteit en zekerheid vinden onze professionals belangrijk. Er kan gekozen worden voor een langdurige tijdelijke opdracht of door een uitdaging aan te gaan waarbij het in dienst treden bij de organisatie het doel is. In beide gevallen biedt Samen in de Zorg zekerheid en continuïteit.


Wat wij bieden

Wat kun je van ons verwachten?

Samen in de zorg gaat met jou een uitgebreid intakegesprek aan. Het doel van dit gesprek is het in kaart brengen van jouw persoonlijkheid, ambities en wensen. Vanuit dit punt gaan wij op zoek naar de vacature die bij jouw past. Samen in de Zorg biedt hierin persoonlijke begeleiding. Daarnaast bieden wij:

 • Een uitdagende functie in het ziekenhuis
 • Mogelijkheid tot een vaste invulling / tijdelijke opdracht
 • Een marktconform salaris
 • ORT & Reiskostenvergoeding

Wil je meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Laat mij dan weten wanneer je bereikbaar bent of stuur je cv naar melissa.vandergeest@samenindezorg.nl of via 06 26682774.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via