Verzorgende begeleider

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Rotterdam
  • Vacaturenummer 5748

Over de functie

In jouw rol als begeleider, is het belangrijk dat je de sfeer in de groep bewaakt. Dit omdat er veel groepsactiviteiten plaatsvinden met de circa 20 cliënten. Samen met 3 collega's ga jij begeleiden in de agogische sfeer, de meeste verpleegtechnische handelingen worden namelijk aan een externe zorginstelling uitbesteed. Naast de groep waar je verantwoordelijk voor zal zijn, zijn er ook een aantal aanleunwoningen aanwezig. 

Functie eisen

Omdat de functie op vrij korte termijn moet worden ingevuld, is het belangrijk dat je minstens een jaar ervaring hebt met de verstandelijk beperkte doelgroep. 

Verder vragen wij het volgende; 

  • je bent 32 uur per week beschikbaar
  • je bent beschikbaar voor minimaal 3 maanden
  • je bent creatief en verzint hierdoor graag activiteiten
  • je kan enkele verpleegtechnische handelingen uitvoeren, zoals; blaasspoeling en wondzorg. 

Over het bedrijf

De locatie waar je aan de slag gaat is gelegen in het Noorden van Rotterdam en ook goed te bereiken met het OV. De doelgroep waar je mee gaat werken bestaat uit lichamelijk beperkten met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De meeste van deze cliënten zijn ook rolstoelafhankelijk. 

Wat wij bieden

Wij zijn Samen in de Zorg!

Door ons specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot interessante en uitdagende functies.  
Natuurlijk heb jij als zorgprofessional je eigen wensen en eisen. Het is ons doel om jou droombaan te vinden. Vele  professionals zijn je al voorgegaan en hebben wij geholpen aan de baan van hun dromen. 

Omdat dit om een tijdelijke functie gaat, willen wij ook graag de mogelijkheden bespreken om na deze 3 maanden verder te kijken naar een nieuwe functie!


Wil je meer informatie?

Robbert Zijderveld 010-2024580

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via