Verpleegkundige/Begeleider 4 gehandicaptenzorg

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Vaste functies
 • Standplaats Rijswijk
 • Vacaturenummer 5932

Over de functie

Als woonbegeleider niveau 4 ben je verantwoordelijk voor het zorgproces binnen het huis. Het zijn verantwoordelijke diensten waarin je regelmatig te maken krijgt met complexe en onvoorspelbare situaties. Je borgt de verzorging, veiligheid, het welzijn en de begeleiding van de bewoners. Dit doe je voor veel te sparren met je team en up-to-date te blijven van de lopende zaken. Voor de begeleiders niveau 3 ben je een aanspreekpunt. Bij problemen weet je door jouw kennis snel oplossingen te vinden en toe te passen. Het is voor jou belangrijk om de bewoners goed te kennen zodat je samen met het team voor de juiste begeleiding en verzorging kan zorgen. Je schrijft de ondersteuningsplannen, gaat in gesprek met verwanten/mentor en draagt bij aan de cliënt-overleggen en teamoverleggen. Samen met de begeleider niveau 5 en de gedragsdeskundige stuur je het team inhoudelijk aan en ben je een inspirerende collega. In teamverband weet je jouw collega's te enthousiasmeren en motiveren. 

Functie eisen

 • Je hebt een mbo verpleegkunde, SPW 4, MMZ 4 of vergelijkbare opleiding afgerond.
 • Je hebt ervaring met de doelgroep
 • Je hebt een positieve houding en een doorzettingsvermogen. 

Over het bedrijf

Bij binnenkomst zie je als snel de levendigheid van het huis. De bewoners maken een praatje met de begeleiders en er heerst een 'dorpsgevoel'. In de centrale ruimte worden activiteiten georganiseerd en iedereen komst hier bij elkaar. De appartementen zijn erg ruim en zijn voorzien van een eigen badkamer en keuken. De meeste bewoners gaan overdag naar hun werk/dagbesteding. Er heerst een betrokken sfeer. De wensen van toekomstbeelden van de bewoners staan centraal. Het is belangrijk om hun eigen krachten te achterhalen en daarop in te spelen. Door gebruik te maken van hun eigen krachten vergroten ze het zelfvertrouwen en plezier. Kinderen, jongvolwassenen en volwassenen kunnen hier allemaal terecht voor de ondersteuning. Door midden van een vakbekwaam team rondom de persoon wordt er zo'n goed mogelijke zorg geleverd. Samen zoek je naar oplossingen die het beste aansluiten op iemand zijn persoonlijkheid. Ongeacht de beperking en achtergrond. 

Wat wij bieden

Voor de bewoners ben je erg belangrijk! We investeren daarom op meerdere manieren in je. Bij Samen in de Zorg vinden we jou wensen erg belangrijk. We zullen je daarom ondersteunen bij het sollicitatieproces. Op het moment dat er sprake is van een match, ontvang je een goed salaris conform cao, reiskosten en eventuele onregelmatigheidstoeslag. We investeren graag in mensen die zich verder willen door ontwikkelen door cursussen, trainingen en/of opleidingen. Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! 

Wat kun je van Samen in de Zorg verwachten?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van je carrière;
 • Sollicitatiebegeleiding;
 • Een vaste baan in de zorg of welzijn;
 • Een marktconform salaris volgens de CAO GHZ;
 • ORT en reiskostenvergoeding;
 • Trainingen en cursussen.

Wil je meer informatie?

Wil je graag als begeleider aan de slag in de gehandicapten zorg en kom je uit de omgeving van Rijswijk/Den Haag? Dan zien we je graag zo spoedig mogelijk! Heb je vragen of wil je graag reageren op deze vacature? Neem dan contact op met yoeri.vanleeuwen@samenindezorg.nl. Hij is ook telefonisch te bereiken via 06-51200097.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via