Begeleider 4 gehandicaptenzorg

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 uur
 • Dienstverband Vaste functies
 • Standplaats Den Haag
 • Vacaturenummer 5972

Over de functie

Voor de jongeren ben je ongelooflijk belangrijk! De ontwikkelingen van de bewoners weet je goed in de gaten te houden en hierop in te spelen. Samen met je collega's kijk je voortdurend naar mogelijkheden en talenten voor verdere ontwikkeling die aansluit op hun levensfase. Als begeleider niveau 4 ben je het aanspreekpunt voor de bewoners. Je bent veel in huis en kent de bewoners door en door. Je bent verantwoordelijk voor het zorgproces en weet dit goed te borgen. Bij calamiteiten weet je snel en kundig te reageren. De complexe en onvoorspelbare momenten geven jou een trigger door naar oplossingen te zoeken. Je hebt een creatieve denkwijze waardoor je bij dit soort (agressieve) situaties andere inzichten kan geven aan de bewoners en collega's. Je weet duidelijke grenzen te stellen en vergroot de mogelijkheden voor zelfstandigheid. Door jouw sociale vaardigheden weet je de bewoners goed te ondersteunen op momenten van frustratie en onmacht. Je geeft handvaten en begeleiding in het proces. Als persoonlijk begeleider schakel je veel met voogden, ouders, school en andere disciplines. Er is ondersteuning van artsen, behandelaars en maatschappelijk werkers. Je weet de juiste personen te vinden om snel succes te behalen. 

Functie eisen

 • Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die bij voorkeur fulltime beschikbaar is, liefst 32 uur per week. (Meer of minder uren zijn bespeekbaar).
 • Je zal ochtend-, dag-, avond- en weekenddiensten werken. 
 • Het team heeft je per direct nodig! Wacht dus niet te lang met solliciteren.
 • Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met het diploma SPW 4, MMZ 4 of een vergelijkbaar diploma. 
 • Onze voorkeur gaat uit naar iemand die affiniteit en ervaring heeft met jeugd en hechtingsproblematiek.
 • De locatie moet je goed kunnen bereiken in de ochtenden, doordeweeks en in het weekend. Het meest ideale is eigen vervoer of per fiets. 

Over het bedrijf

Het gaat om een locatie waar jongeren (van 12 tot 18 jaar) met een verstandelijke beperking wonen. De beperkingen zijn uiteenlopend, sommige hebben meer ondersteuning nodig dan anderen. Een groot aantal van de jongeren hebben een hechting- of andere bijkomende problematiek. Het is binnen dit huis dus erg belangrijk dat je kijkt naar het individu! Door de verdieping in het individu kan je stappen vooruit maken. Geen dag is het zelfde voor de jongeren. De levensfase zijn uiteenlopend voor de mix aan leeftijden. Alle jongeren hebben hun eigen kamer en elke woongroep heeft eigen sanitair, een woonkamer en keuken. In totaal zijn er drie 'woongroepen' op deze manier ingericht. Overdag is er één dagdienst voor alle drie de groepen. De meeste jongeren gaan naar school of een activiteitencentrum. Voor de jongeren is het belangrijk om te blijven ontwikkelen om een eventuele stap te maken naar een zelfstandigere woonlocatie. Op de locatie is 24 uur per zorg zorg aanwezig. 

Wat wij bieden

Samen in de Zorg wil graag op diverse manieren in je investeren. Wat kan je van ons verwachten?

 • Allereerst hebben we intake waarin je jouw wensen, mogelijkheden en ambities goed willen bespreken.
 • Je zal persoonlijke ondersteuning krijgen tijdens het sollicitatieproces. 
 • Een goed salaris conform cao.
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding en (eventuele) onregelmatigheidstoeslag. 
 • We investeren graag in je door cursussen, trainingen en opleidingen.

Wil je meer informatie?

Wil je graag als begeleider aan de slag in de gehandicapten zorg en kom je uit de omgeving van Rijswijk/Den Haag? Dan zien we je graag zo spoedig mogelijk! Heb je vragen of wil je graag reageren op deze vacature? Neem dan contact op met yoeri.vanleeuwen@samenindezorg.nl. Hij is ook telefonisch te bereiken via 06-51200097.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via