Kwaliteitsverpleegkundige

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Ulvenhout
  • Vacaturenummer 6043

Over de functie

Op de locatie zijn twee kwaliteitsverpleegkundigen waarmee jij als afgevaardigde van de afdeling overlegt. Je draagt ideeën aan en implementeert deze ook op de afdeling. Verder werk je zelf ook mee in de zorg en weet hierin een voorbeeldfunctie aan te nemen. Je bent in staat om het team aan te jagen waar nodig. Ook ben je bezig met het borgen van zaken als de PDCA cyclus. Je werkt alle diensten mee.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste, proactieve en gedreven professional met passie voor het vak. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en scholing te volgen om iedere dag weer de beste zorg te kunnen bieden. Je wordt omschreven als een flexibele collega, die helder is in wat ze wilt en dit ook goed kan verwoorden. Daarnaast voel je je verantwoordelijk voor wat je doet. Je werkt graag in een gedreven en actief team.

- Je beschikt over een diploma Verpleegkunde niveau 4 of HBO-V en een geldige BIG-registratie;

- Werkervaring in een verzorg- en verpleegtehuis is een must en ervaring met EVV taken is een pré;

- Je bent bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische vaardigheden en je kunt methodisch- en vraaggericht werken;

- Je bent flexibel beschikbaar en bereid om alle voorkomende (ochtend, avond en nacht) diensten te werken.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een woon-/zorgcentrum in Ulvenhout met Verpleegafdelingen. Er heerst een zeer saamhorige en fijne sfeer met de gezelligheid van het dorp. Echter, lang niet iedereen die hier werkt komt zelf ook uit Ulvenhout. De somatische afdeling is een fijne plek waar 20+ bewoners leven binnen een ruim en huiselijk leefmilieu. In de huiskamer is altijd een "huiskamerkanjer" aanwezig die zorgt voor gezelligheid, ontbijt, koffie en ook mede zorgt voor veiligheid. Je werkt in een deel zelf organiserend team waarbinnen aandachtsvelden zijn verdeeld. 

Wat wij bieden

Wij zijn Samen in de Zorg! Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Het is onze missie om jouw wensen en eisen voor een nieuwe baan te realiseren!

Wat kun je van Samen in de Zorg verwachten?

  • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
  • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van je carrière;
  • Sollicitatiebegeleiding;
  • Een vaste baan in de zorg of welzijn;
  • Een marktconform salaris volgens de CAO VVT;
  • ORT en reiskostenvergoeding;

Wil je meer informatie?

Wil jij als Coördinerend Verpleegkundige aan de slag in de omgeving van Ulvenhout? Reageer dan snel! Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met  onze recruiter  Raynor Willems. Hij is te bereiken op 06-57453726 of via raynor.willems@samenindezorg.nl.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via