Verzorgende/Begeleider 3 gehandicaptenzorg

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 36 uur
 • Dienstverband Vaste functies
 • Standplaats Rijswijk
 • Vacaturenummer 6046

Over de functie

Als woonbegeleider op deze locatie heb je een afwisselende baan met diverse werkzaamheden. Elke dag zal anders zijn. Alle bewoners leren je kennen en jij hun. Tijdens je werkzaamheden krijg je te maken met adl-zorg en de dagelijkse bezigheden van de bewoner. De ene bewoner zal meer ondersteuning of begeleiding nodig hebben dan de ander. Het is aan jou om goed te anticiperen welke zorgvraag op wie goed aansluit. Deze zorg kan je goed leveren wanneer je de bewoners goed leert kennen. Voor sommige bewoners is het prettig als je ervaring hebt met tilliften. Voor andere is de kennis over epilepsie, obstipatie, blaasspoelingen of wondzorg erg handig. 

Functie eisen

 • Je hebt het verzorgende IG of woonbegeleider/begeleider niveau 3 diploma. 
 • Voor deze vacature gaat onze voorkeur naar iemand uit die ervaring heeft in de gehandicaptenzorg.
 • Het is belangrijk dat je bevoegd bent om medicatie te delen en ervaring hebt met ADL-zorg.
 • We horen ook graag of je een BHV/EHBO en epilepsie cursus hebt gedaan. 

Zonder bekwaam te zijn is het niet mogelijk om alle diensten te draaien, waaronder de slaapwacht. De uren zijn in overleg.  

Over het bedrijf

Bij binnenkomst zie je als snel de levendigheid van het huis. De bewoners maken een praatje met de begeleiders en er heerst een 'dorpsgevoel'. In de centrale ruimte worden activiteiten georganiseerd en iedereen komst hier bij elkaar. De appartementen zijn erg ruim en zijn voorzien van een eigen badkamer en keuken. De meeste bewoners gaan overdag naar hun werk/dagbesteding. Deze organisatie biedt ondersteuning aan mensen met een beperking. Hun wensen en toekomstbeelden staan hierbij centraal. Het is belangrijk om hun eigen krachten te achterhalen en daarop in te spelen. Door gebruik te maken van hun eigen krachten vergroten ze het zelfvertrouwen en plezier. Kinderen, jongvolwassenen en volwassenen kunnen hier allemaal terecht voor de ondersteuning. Door midden van een vakbekwaam team rondom de persoon wordt er zo'n goed mogelijke zorg geleverd. Samen zoek je naar oplossingen die het beste aansluiten op iemand zijn persoonlijkheid. Ongeacht de beperking en achtergrond. 

Wat wij bieden

Wil jij ook weten wat Samen in de Zorg voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op en ga je droombaan tegemoet!

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van je carrière;
 • Sollicitatiebegeleiding;
 • Een marktconform salaris volgens de CAO;
 • ORT en reiskostenvergoeding;
 • Trainingen en Cursussen.

Wil je meer informatie?

Heb je interesse in deze baan en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking. Ik ontvang graag je cv en een motivatie. Je kan mij bereiken via yoeri.vanleeuwen@samenindezorg.nl en telefonisch via 06-51200097. Ik kijk uit naar je reactie!

Samen in de Zorg is specialist in het bemiddelen van professionals naar leuke en uitdagende vacatures voor de sector ‘Zorg en Welzijn'.

Wil je aan de slag met uitzicht op een dienstbetrekking of toch liever een tijdelijke baan? Of wil je juist kennis en ervaring opdoen bij verschillende zorginstellingen? Jouw ontwikkeling, ambitie en carrièrekansen staan bij ons voorop. Wij geven je de tijd en ruimte om te ontdekken wat het beste bij jou past. Dagelijks krijgt Samen in de Zorg een breed aanbod van nieuwe en uitdagende vacatures binnen op mbo-, hbo-, en wo-niveau.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via