Verzorgende IG kleinschalige intramurale zorg

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Dienstverband Vaste functies
  • Standplaats Leiden
  • Vacaturenummer 6047

Over de functie

Het is voor jou belangrijk om elke dag opnieuw de behoefte van de bewoner te achterhalen. Protocollen en regels zijn minder belangrijk voor jou. Je weet jouw werk eigen te maken om het zo passend mogelijk te maken voor de bewoner. Je bent in staat om zelfstandig beslissingen te maken en deze goed te onderbouwen voor je team. Het zorgleefplan en gestelde doelen zijn voor jou ondersteunend in je functie en zeker niet leidend. Je stimuleert de bewoner voor het ondernemen van activiteiten. Het maakt jouw vrolijk wanneer de bewoners hier van genieten en plezier hier uit halen. 

Functie eisen

  • Je hebt het verzorgende IG diploma.
  • Je hebt een groot hart voor de ouderen.
  • Je krijgt voldoening van persoonlijke en kleinschalige zorg.
  • Je bent liefdevol voor de ouderen en doet wat echt nodig is.
  • Je werkt graag samen en wil blijven ontwikkelen.
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar én bereid om alle diensten te werken. 

Helaas kunnen zzp'ers niet in aanmerking komen voor deze vacature. Zou je graag in diverse 'keukens' willen kijken om meer ervaring op te doen? Daar beidt Samen in de Zorg diverse mogelijkheden voor. Informeer ons voor meer informatie. Je kan voor deze vacature in aanmerking komen als startende verzorgende IG, maar ook als zeer ervaren verzorgende IG. As ervaren verzorgende IG kan je extra taken krijgen die aansluiten op jouw wensen. Je horen graag wat jou eventueel zou aanspreken! 

Over het bedrijf

Voor deze vacature kom je te werken in een kleinschalig woonzorgcentrum. Er zijn weinig bewoners met een klein team zorgmedewerkers die samen voor persoonlijke zorg leveren. Dit doen ze met de ondersteuning van vrijwilligers en andere disciplines. Door deze kleinschaligheid kan je de bewoner écht heel goed leren kennen. Door je meer te kunnen verdiepen in de bewoner is het makkelijker om persoonlijke zorg te leveren. Hierbij kan je veel rekening houden met specifieke wensen. Deze organisatie is er van overtuigd dat deze persoonlijke (bijna één op één) zorg, de zorg van de toekomst is. In het huis wonen mensen met een dementie en (chronische) lichamelijke klachten (door de ouderdom). Er is een PG afdeling en een somatische afdeling. Er zijn allerlei voorzieningen die het leven nog aangenamer kunnen maken. In de gezamenlijke ruimte staat een 'digitale' fiets waardoor de bewoners de 'bollenstreek' kunnen beleven zonder gevaar. Het zorgt voor veel enthousiasme en vrolijke taferelen. 

Wat wij bieden

De organisatie zoekt iemand voor de langere termijn. Ze willen graag investeren in je! Hierdoor krijg je de mogelijkheid om te bouwen. Om verder te bouwen aan je eigen ontwikkeling bieden we cursussen, trainingen en eventueel een opleiding aan. Voordat je aan de slag gaat zal er een uitgebreide intake zijn om jouw wensen en ambities te bespreken. Je ontvangt persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van je carrière. Er is een mogelijkheid tot een vaste baan. En naast je standaard salaris ontvang je extra toeslagen bij onregelmatige diensten en reiskosten vergoeding. 

Wil je meer informatie?

Wil je graag onderdeel zijn van deze verandering en wil je graag werken in de kleinschalige zorg? Wacht niet langer en neem contact met ons op! Je bent van harte welkom! Ga je mee op reis?
Neem contact op Yoeri van Leeuwen door te mailen naar yoeri.vanleeuwen@samenindezorg.nl of te bellen naar 06-51200097.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via