Begeleider niveau 3

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste functies
  • Standplaats 's-Gravenhage
  • Vacaturenummer 6049

Over de functie

Als woonbegeleider op deze locatie heb je een afwisselende baan met diverse werkzaamheden. Elke dag zal anders zijn. Alle bewoners leren je kennen en jij hun. Tijdens je werkzaamheden krijg je te maken met adl-zorg en de dagelijkse bezigheden van de bewoner. De ene bewoner zal meer ondersteuning of begeleiding nodig hebben dan de ander. Het is aan jou om goed te anticiperen welke zorgvraag op wie goed aansluit. Deze zorg kan je goed leveren wanneer je de bewoners goed leert kennen. Voor sommige bewoners is het prettig als je ervaring hebt met tilliften. Voor andere is de kennis over epilepsie, obstipatie, blaasspoelingen of wondzorg erg handig. 

Functie eisen

Je hebt het diploma niveau 3 SPW, MMZ, Verzorgende IG of een vergelijkbaar diploma. 
Je hebt ervaring met de GHZ (gehandicaptenzorg) en met voorkeur voor de doelgroep LG (lichamelijk gehandicapten), VG (verstandelijk gehandicapten)  en/of EMB (ernistig meervoudig gehandicapten).
Je hebt ervaring met adl-zorg, tilliften, medicatie (delen) en epilepsie. Wanneer je een van deze eisen niet hebt, staan wij open voor verdere scholing door middel van cursussen of trainingen. 
Je hebt een basiskennis over diverse beperkingen en bijkomende stoornissen. 
Je kan goed observeren en vindt het leuk om te begeleiden.
Je wil naar jezelf kijken voor eventuele verbeteringen om vooruitgang te boeken. 

Over het bedrijf

We komen aan in een nieuw gebouw. De bewoners wonen hier zelfstandig en krijgen ondersteuning waar dat nodig is. Ze hebben de ruimte om hun leven eigen invulling te geven. De bewoners zijn jongvolwassenen, volwassenen en ouderen met een NAH (niet aangeboren hersenletsel), LG (lichamelijke beperkingen) en/of EMB (ernstig meervoudig beperkten). De diversiteit is groot. In het huis is een mogelijkheid voor dagbesteding, begeleidend werk en mensen kunnen ook komen logeren. De bewoners delen samen een woonkamer waarin de activiteiten worden georganiseerd en ook ruimte is voor de eet-momenten. Cliënten kunnen in hun kamer ook zelf de maaltijden bereiden wanneer ze daar behoefte aan hebben. Het is belangrijk dat de bewoners actief blijven om onderdeel te blijven van de maatschappij. Ze zullen contacten moeten leren leggen en deze onderhouden (ook met de buurt). De dagstructuur is voor sommige bewoners een hele opgave. Je zal hier moeten sturen en ze soms een duwtje in de goede weg moeten geven. 

Wat wij bieden

Je komt te werken op een inspirerende werkplek. Het is makkelijk schakelen binnen de organisatie vanwege het specialisme van de gehandicaptenzorg. Na je intake en persoonlijke begeleiding bij de sollicitatie zal je te horen krijgen of je het team kan komen versterken. Er is een mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij deze organisatie. Ze willen graag investeren in je voor langere periode. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de CAO GHZ. Daarnaast ontvang je ook ORT (onregelmatigheidstoeslag) en reiskostenvergoeding.  

Samen in de Zorg is specialist in het bemiddelen van professionals naar leuke en uitdagende vacatures voor de gehandicaptenzorg. 
Wil je aan de slag met uitzicht op een dienstbetrekking of toch liever een tijdelijke baan? Of wil je juist kennis en ervaring opdoen bij verschillende zorginstellingen? Jouw ontwikkeling, ambitie en carrièrekansen staan bij ons voorop. Wij geven je de tijd en ruimte om te ontdekken wat het beste bij jou past. Dagelijks krijgt Samen in de Zorg een breed aanbod van nieuwe en uitdagende vacatures binnen op mbo-, hbo-, en wo-niveau.
We zijn altijd op zoek naar zorgprofessionals die graag hun kennis delen en bij wie eigen ontwikkeling centraal staat. Zorgprofessionals die het vak met passie, betrokkenheid en enthousiasme ten uitvoering brengen.

Wil je meer informatie?

Sta jij open voor een diverse werkvloer waarbij geen dag hetzelfde is? Waarbij je de mogelijkheid hebt om je goed te kunnen verdiepen in de bewoners. Wil jij graag banden op bouwen en jouw liefde voor de zorg verspreiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw passie, de uitdaging en de diversiteit kan zo een hele goede match zijn! Ik nodig je graag uit voor een kennismaking. 
Ik zie je reactie graag tegemoet. Je kan mij bereiken via yoeri.vanleeuwen@samenindezorg.nl en telefonisch via 06-51200097. Tot snel!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via