Verzorgende IG complexe zorg

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Tijdelijke functies
 • Standplaats Leiden
 • Vacaturenummer 6048

Over de functie

Voor het hele huis, onafhankelijk van de afdeling is het belangrijk dat je denk in mogelijkheden en dat je creatief bent. Deze creativiteit is nodig om passende zorg te leveren die aansluit op de client. Je krijgt hier de ruimte om zelf oplossingen te bedenken, aan te pakken en uit te voeren. Op het moment dat je behoefte van een cliënt weet te achterhalen waar je mee aan de slag kan, zal het management team je hierin ondersteunen. Je krijgt de mogelijkheid om de cliënten mee te nemen op avontuur naar hun geluk! Het is soms erg hectisch op de werkvloer, maar er is ook ruimte voor plezier. De organisatie zet hoog in op het welbevinden van de cliënt. Ze kijken naar de wens van cliënt en halen het binnen huis al het mogelijk is. Er is een hoge cliëntentevredenheid! Gezien de diversiteit aan zorgvraag is het belangrijk om goed te kunnen schakelen met je collega's. Binnen het huis heerst een open en huiselijke sfeer. 

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoer van de zorg. Omdat jij de bewoners het beste kent, weet jij het beste de zorgplannen bij te houden en bij te stellen wanneer dat nodig is. Je geeft advies, begeleiding en instructies aan de cliënt(en), collega's, manager, artsen en andere disciplines. Het is voor jou belangrijk om de beste kwaliteit zorg te kunnen leveren. Je voert (complexe) verpleegtechnische handelingen uit en signaleert problemen en onderneemt actie hierop. Je krijgt de mogelijkheid om professioneel te handelen en te verbeteren. 

Wat zijn jouw taken als Verzorgende IG'er?

 • Verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg aan de cliënten volgens het zorgleefplan en uitvoeren verpleegtechnische handelingen 
 • Je observeert het functioneren van de cliënt en daarnaast heb je goed contact met familie en de mantelzorgers van de cliënt
 • Je stelt het zorgleefplan op en verzorgt de rapportage en overige administratie
 • Persoonlijke aandacht en sfeer maken hoort bij een van je hoofdtaken
 • Je helpt met lichte huishoudelijk taken zoals het bereid van maaltijden
 • Je bouwt een vertrouwensband op met je cliënten

Functie eisen

Aangezien de zorgvraag hier niet standaard is, is de organisatie bereid je verder op te leiden in de richting wat jou aanspreekt. De zorgvraag is uiteenlopend en de mogelijkheid tot verdieping ook. Je kan volledig je ei kwijt binnen dit huis. Binnen deze functie moet je goed zelfstandig kunnen werken, maar omdat de zorgvraag zo uiteenloopt moet je ook goed op het team kunnen bouwen. Door jouw betrokkenheid, vraaggerichte en ontwikkelingsgerichte houding ga je successen behalen! Maak het eigen en denk buiten de kaders!

Waar moet je aan voldoen?

 • Je bent in bezit van een Verzorgende IG diploma 
 • Je hebt affiniteit en/of ervaring met somatiek en psychogeriatrie. Je mag zelf je voorkeur aangeven.
 • Je kan zowel in teamverband als zelfstandig goed werken
 • Je bent flexibel en alle diensten inzetbaar
 • We hebben je per direct nodig voor 24 tot 32 uur per week (de uren zijn in overleg). 

Over het bedrijf

Op deze locatie is absoluut geen standaard zorgvraag die je nog in veel intramurale huizen ziet. Dit heeft te maken met de hoge indicatie, onvoorspelbare momenten en veelzijdigheid in het huis. Binnen dit huis zie je dat de bewoners steeds meer zorg nodig hebben. In dit huis merk je dat mensen tegenwoordig langer thuis blijven wonen en met complexe zorgvraag binnenstromen. Aangezien dit huis op veel vlakken ondersteuning kan bieden is er veel mogelijk. Er is een mogelijkheid voor kortdurend verblijf, palliatieve zorg, behandeling bij dementie of na een beroerte, verpleegzorg en ondersteuning van mantelzorg bij dementie of lichamelijke klachten (somatiek). Daarnaast is er veel expertise in huis, waardoor je als Verzorgende IG veel kan leren op meerdere vlakken. Op de PG-afdeling kan je veel sparren met artsen, psychologen en behandelaars. Voor deze afdeling zoeken ze iemand die sociaal sterk is en het leuk vindt om zich verder in de dementie te verdiepen. Bij de somatiek krijg je te maken met meer verpleegtechnische handelingen en het uitvoerende deel. 

Wat wij bieden

Wij zijn Samen in de Zorg! Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisatie in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Natuurlijk heb jij als zorgprofessional je wensen en je eisen. Het is onze missie om deze voor jouw te realiseren. Hierdoor zorgen wij dat jij binnen 'no time' aan je droombaan kan starten. Vele professionals zijn jou voorgegaan en hebben wij geholpen aan de baan van hun dromen.

Wil jij ook ervaren hoe het is om bemiddeld te worden via Samen in de Zorg? Neem dan contact met ons op en ga je droombaan tegemoet!

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van je carrière
 • Sollicitatiebegeleiding
 • Een vaste baan in de zorg of welzijn
 • Een marktconform salaris volgens de cao VV&T
 • ORT en reiskostenvergoeding
 • Trainingen en cursussen

Wil je meer informatie?

Interesse in de vacature? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. We zetten je wel nog even aan het werk! Mail je motivatie naar onze recruiter Yoeri van Leeuwen en beschrijf een situatie waarin jij het verschil maakte als Verpleegkundige. Graag ontvangen wij ook je CV. Je kunt Yoeri bereiken via yoeri.vanleeuwen@samenindezorg.nl. Hij is ook telefonisch te bereiken via 06-51200097.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via