Begeleider niveau 4

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Vaste functies
  • Standplaats 's-Gravenhage
  • Vacaturenummer 6052

Over de functie

Als niveau 4 woonbegeleider heb je een belangrijke rol binnen dit huis. Je zal de bewoners en collega's gaan coachen en de zorg gaan coördineren. Je zal ook meewerken op de werkvloer, dit is belangrijk om een goed beeld te houden van de processen en tevredenheid. Als begeleider stel je het ondersteuningsplan op samen met de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en evaluatie van de begeleiding van jouw cliënten. Door aanwezig te zijn op de werkvloer weet je situaties goed in te schatten en kan je snel oplossend te werk gaan. Door veel te schakelen met je collega's en naasten van de cliënt ken je de behoefte en wensen van de cliënt. Je neemt zelfstandig beslissingen die inspirerend zijn voor je collega's. Het kan regelmatig voorkomen dat je te maken krijgt met complexe en onvoorspelbare situaties. Er wordt van je verwacht dat je weet hoe je moet handelen bij complex en moeilijk verstaanbaar gedrag. Je bent goed in het onderhouden van contacten en het uitbreiden van je netwerk. 

Functie eisen

Je hebt het diploma niveau 4 SPW, MMZ, Verpleegkunde of een vergelijkbaar diploma. 
Je hebt ervaring met de GHZ (gehandicaptenzorg) en met voorkeur voor de doelgroep LG (lichamelijk gehandicapten), VG (verstandelijk gehandicapten)  en/of EMB (ernistig meervoudig gehandicapten).
Je hebt ervaring met adl-zorg, tilliften, medicatie (delen) en epilepsie. Wanneer je een van deze eisen niet hebt, staan wij open voor verdere scholing door middel van cursussen of trainingen. 
Je hebt een (basis)kennis over diverse beperkingen en bijkomende stoornissen. 
Je staat stevig in je schoenen, bent leergierig en enthousiast.
Je kan goed observeren en vindt het leuk om te begeleiden.
Je wil naar jezelf kijken voor eventuele verbeteringen om vooruitgang te boeken. 

Over het bedrijf

We komen aan in een nieuw gebouw. De bewoners wonen hier zelfstandig en krijgen ondersteuning waar dat nodig is. Ze hebben de ruimte om hun leven eigen invulling te geven. De bewoners zijn jongvolwassenen, volwassenen en ouderen met een NAH (niet aangeboren hersenletsel), LG (lichamelijke beperkingen) en/of EMB (ernstig meervoudig beperkten). De diversiteit is groot. In het huis is een mogelijkheid voor dagbesteding, begeleidend werk en mensen kunnen ook komen logeren. De bewoners delen samen een woonkamer waarin de activiteiten worden georganiseerd en ook ruimte is voor de eet-momenten. Cliënten kunnen in hun kamer ook zelf de maaltijden bereiden wanneer ze daar behoefte aan hebben. Het is belangrijk dat de bewoners actief blijven om onderdeel te blijven van de maatschappij. Ze zullen contacten moeten leren leggen en deze onderhouden (ook met de buurt). De dagstructuur is voor sommige bewoners een hele opgave. Je zal hier moeten sturen en ze soms een duwtje in de goede weg moeten geven. 

Wat wij bieden

Je komt te werken op een inspirerende werkplek. Het is makkelijk schakelen binnen de organisatie vanwege het specialisme van de gehandicaptenzorg. Na je intake en persoonlijke begeleiding bij de sollicitatie zal je te horen krijgen of je het team kan komen versterken. Er is een mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij deze organisatie. Ze willen graag investeren in je voor langere periode. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de CAO GHZ. Daarnaast ontvang je ook ORT (onregelmatigheidstoeslag) en reiskostenvergoeding.  

Samen in de Zorg is specialist in het bemiddelen van professionals naar leuke en uitdagende vacatures voor de gehandicaptenzorg. 
Wil je aan de slag met uitzicht op een dienstbetrekking of toch liever een tijdelijke baan? Of wil je juist kennis en ervaring opdoen bij verschillende zorginstellingen? Jouw ontwikkeling, ambitie en carrièrekansen staan bij ons voorop. Wij geven je de tijd en ruimte om te ontdekken wat het beste bij jou past. Dagelijks krijgt Samen in de Zorg een breed aanbod van nieuwe en uitdagende vacatures binnen op mbo-, hbo-, en wo-niveau.
We zijn altijd op zoek naar zorgprofessionals die graag hun kennis delen en bij wie eigen ontwikkeling centraal staat. Zorgprofessionals die het vak met passie, betrokkenheid en enthousiasme ten uitvoering brengen.

Wil je meer informatie?

Herken je jezelf in de vacature? Hou je van een uitdaging en neem jij graag de verantwoordelijkheid binnen een team? We kijken uit naar je reactie! De uitdaging, de diversiteit en jouw passie zou zo maar eens eens een hele goede match kunnen zijn. Ik nodig je graag uit voor een kennismaking wanneer dit goed bij je past! Je kan mij bereiken via yoeri.vanleeuwen@samenindezorg.nl en telefonisch via 06-51200097. 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via