Forensisch Behandelaar HBO/WO

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Poortugaal
  • Vacaturenummer 6312

Over de functie

Ben jij een ervaren Behandelaar in de Geestelijke Gezondheidszorg en vind je het geweldig om veel verantwoordelijkheid en uitdaging te krijgen? Kom dan via Samen in de Zorg werken! Wij hebben mogelijkheden voor HBO/WO geschoolde zorgspecialisten die graag in een forensische verslavingskliniek willen werken. Het gaat hier om een aanstelling voor langere termijn.   

Jouw werkzaamheden bestaan uit o.a.:

- Je vertaald behandelplannen naar begeleidingsplannen;
- Je rapporteert in samenspraak met de trajectbehandelaar naar verwijzers binnen justitie;
- Begeleiden van verlof van de individuele cliënt op basis van gestelde verlofdoelen;
- Begeleiden van cliënten richting een vervolgsetting;
- Je bent co-trainer bij diverse behandelmodules.

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde HBO-V, WO Psychologie, HBO MWD of SPH opleiding met een GGZ-differentiatie (of bent bereid deze nog te behalen)
- Enige jaren werkervaring in de verslavingszorg, psychiatrie of de forensische zorg
- Beschikbaar voor dag-, avond- en weekenddiensten

Over het bedrijf

Je komt te werken op beveiligde forensische verslavingskliniek met een gesloten karakter. Deze kliniek richt zich op mannen die vanwege hun verslaving en de relatie daarvan met het delictgedrag een klinische behandeling nodig hebben. De organisatie heeft als doel om de recidive te verminderen en richt zich op de terugkeer in de samenleving en op maatschappelijk herstel.

Wat wij bieden

Wij zijn Samen in de Zorg! Door ons specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in de regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. 

Natuurlijk heb jij als zorgprofessional je wensen en je eisen. Het is onze missie om deze voor jou te realiseren. Hierdoor zorgen wij dat jij binnen 'no time' aan jouw droombaan kan starten. Vele professionals zijn jou voorgegaan en hebben wij geholpen aan de baan van hun dromen.

Wil jij ook ervaren hoe het is om bemiddeld te worden via Samen in de Zorg? Neem dan contact met ons op en ga je droombaan tegemoet! 

Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
  • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van je carrìère,
  • Sollicitatiebegeleiding
  • Een marktconform salaris volgens de cao GGZ
  • ORT en reiskostenvergoeding 
  • Trainingen en Cursussen

Wil je meer informatie?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden in de regio Rotterdam? Neem dan contact op met onze recruiter Charona voor een vrijblijvend gesprek op 06- 51 48 95 68 of via charona.vanhattem@samenindezorg.nl

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via