Begeleider Complexe Zorg

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 28 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Vaste functies
 • Standplaats Breda
 • Vacaturenummer 6349

Over de functie

Het sociaal emotioneel functioneren van de cliënten ligt beduidend laag. Hierdoor zal de begeleiding vooral gericht zijn op het aankunnen en niet alleen het kunnen. De draagkracht van de cliënt is telkens het uitgangspunt. Jij voelt aan wat een cliënt al dan niet aankan. De 12 cliënten waarmee je gaat werken hebben een matig tot ernstige verstandelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel. Agressie en automutilatie komt voor op deze woonvoorziening. Je werkt niet alleen op de woonvoorziening, maar ook op de dagbesteding.

Functie eisen

-  Heb jij ervaring met deze doelgroep(en) en een persoonlijkheid die bewezen heeft zowel mentaal als fysiek met deze doelgroep om te kunnen gaan?

-  Ben je positief, heb je humor en kun jij een betrouwbare schouder bieden die deze complexe zorg kan dragen?

-  Houd je van afwisseling en heb je liever geen dag hetzelfde?

-  Ben jij bent in staat om de regie te voeren binnen deze voorziening en zodoende structuur en duidelijkheid aan te brengen in het leven van de cliënten?

-  Kun je omgaan met agressie, die dagelijks kan voorkomen? Sta je daarom stevig in je schoenen en kan je je goed inleven in de cliënt? Bij escalaties durf je te handelen en assisteer je collega’s waar nodig. Je moet door dit gedrag heen kunnen kijken en zien waar dit vandaan komt. De agressie is een uiting die niet op jou persoonlijk is gericht. Je moet in staat zijn de vraag achter deze uiting te beantwoorden.

-  Beschik je over een hoge mate van zelfreflectie? Dit om te kunnen inzien wat de wat de invloed is van jouw gedrag op dat van de cliënt .

-  Ben je een echte teamplayer en in staat feedback te geven maar ook te ontvangen?

-  Beschik je over een diploma richting zorg en welzijn op minimaal MBO niveau 3? (SPW, MMZ, etc)

Dan voldoe je aan onze eisen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever biedt ondersteuning, zorg en behandeling aan mensen met een beperking en/of autisme in iedere levensfase, variërend van lichte ondersteuning aan huis tot zeer intensieve specialistische zorg. Dat doen we in verbinding met de cliënt en zijn naasten. 

Je komt te werken in een zorginstelling omringd door verschillende woonwijken. De ervaren Begeleider komt terecht in een team van zes begeleiders. Samen met dit team en de naasten van de cliënt realiseer jij kwalitatieve zorg voor de twaalf cliënten die hier wonen verdeeld over twee wooneenheden.

Wat wij bieden

Wij zijn Samen in de Zorg! Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Natuurlijk heb jij als zorgprofessional je wensen en je eisen. Het is onze missie om deze voor jouw te realiseren. Hierdoor zorgen wij dat jij binnen 'no time' aan je droombaan kan starten. Vele professionals zijn jouw voorgegaan en hebben wij geholpen aan de baan van hun dromen.

Wil jij ook ervaren hoe het is om bemiddeld te worden via Samen in de Zorg? Neem dan contact met ons op en ga je droombaan tegemoet!

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van je carrière;
 • Sollicitatiebegeleiding;
 • Een vaste baan;
 • Een marktconform salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg;
 • ORT en reiskostenvergoeding;
 • Trainingen en Cursussen.

Wil je meer informatie?

Wil jij als Begeleider Complexe zorg aan de slag in de omgeving van Breda? Reageer dan snel! Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met onze recruiter Raynor Willems. Hij is te bereiken op 06-57453726 of via raynor.willems@samenindezorg.nl.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via