Interim Zorgprofessional (verpleegkundige & verzorgende IG, Rotterdam)

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Dienstverband Vaste functies
  • Standplaats Capelle aan den IJssel
  • Vacaturenummer 1060

Over de functie

Ben jij een Zorgprofessional of sta je nog aan het begin van je carrière en wil je graag afwisselend werk, waarbij je je ook nog eens kunt (door)ontwikkelen? Dan is aan het werk gaan op basis van detachering, waarschijnlijk iets voor jou.

Bij ons staat detachering gelijk aan zekerheid! Bij Samen in de Zorg kun je als gedetacheerde namelijk ook een vast contract krijgen en aan de slag gaan als interim professional. Je wordt dan voor een bepaalde periode ingezet bij diverse opdrachtgevers. Zo heb je niet alleen een vast contract, maar ook de zekerheid om door te groeien tot expert binnen jouw vakgebied.

Bij een bemiddeling zet Samen in de Zorg altijd jouw wensen en het succes van de opdrachtgever voorop. Samen in de Zorg is regionaal- en functie specifiek georiënteerd, waardoor onze teams beschikken over kennis en ervaring in de eigen regio, branche en het functiegebied.

Over het bedrijf

Samen in de Zorg biedt jou:

Werken voor Samen in de Zorg biedt jou de perfecte mogelijkheid om de juiste baan te vinden! Tijdelijk of vast.

Je wordt niet op ‘losse diensten’ ingezet of op ‘dagjes werk’. Je wordt geplaatst op langdurige, tijdelijke functies of op functies waarbij indiensttreding bij de organisatie mogelijk is. Wij begrijpen dat zekerheid belangrijk is voor jou.

Als je werkt voor Samen in de Zorg staan wij altijd voor je klaar. Overleg en advies met jouw persoonlijk adviseur en recruiter is altijd mogelijk. Even sparren kan soms prettig zijn en leiden tot nieuwe inzichten.

Wij bieden jou verschillende soorten contractvormen aan:

• Detacheringscontract

• Projectovereenkomst

Als jij bij Samen in de Zorg komt werken, dan krijg je een goed arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een pensioenregeling. Daarnaast bieden wij jou mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van het volgen van opleidingen en cursussen.

Wat wij bieden


Bij Samen in de Zorg streven we 4 kernwaarden na:

Persoonlijk
Persoonlijk contact staat voor ons centraal in de samenwerking met zorgprofessional en zorginstelling. Wij verkiezen persoonlijke contactmomenten boven het sturen van e-mails en brieven.

Betrokken
Graag helpen wij onze professionals aan een nieuwe stap in hun carrière. Voor opdrachtgevers gaan wij op zoek de beste oplossing voor hun vraagstuk. Oprechte interesse in het vakgebied is voor ons een ‘must’.

Doelgericht
Het creëren van de juiste match is ons doel. Wij zullen de mogelijkheden transparant met jou bespreken en wij garanderen dat wij met passie en gedrevenheid het doel, oftewel dé match, zullen nastreven.

Uitdagend
‘Onhaalbaar’ staat niet in ons woordenboek. Wij denken altijd in oplossingen en kansen. In deze dynamische en veranderende markt is een uitdaging op ieder niveau vindbaar. Welke uitdaging past bij jou? Wij gaan deze uitdaging graag samen met jou aan.

Schrijf je gratis in via onze sollicitatie button en laat ons weten wat je precies zoekt. Onze recruiters nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via