De start van jouw carrière!

Hey! Ben jij net afgestudeerd en wil jij van betekenis zijn voor de zorg in Nederland? Neem Samen in de Zorg in arm! Door samen te werken en van elkaar te leren, maken wij anderen elke dag beter.

Werken met hoofd, hart en handen
Jij biedt de cliënten daar waar nodig een helpende hand, een luisterend oor of specialistisch advies. In de praktijk beteken je hier dus echt iets voor mensen, ook voor collega’s. Als je wilt werken in de zorg is alleen theoretische kennis niet genoeg. De sociale vaardigheden en praktische instelling is net zo belangrijk.

Detacheren in de zorg
Wij kijken samen met jou naar jouw persoonlijke behoeftes en eerste carrièrestappen. Zo heb jij de keuze om in een zelfde zorginstelling te werken, maar ook in verschillende soorten instellingen. Wij zijn zorgeloos flexibel voor jou. Echt aandacht dus, want dat werkt altijd.

Wil jij eens kennismaken met ons? Laten wij samen deze eerste stap zetten! Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Maak direct een afspraak!

Ik heb het privacy statement en de toestemmingsverklaring gelezen en geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken.