Dienstverlening Samen in de Zorg

Welk dienstverband past bij uw vacature?

Snel een geschikte invalkracht nodig? Of extra professionals wegens hoge werkdruk? Een interim-manager? Of eindelijk die ene ideale kandidaat voor een lang openstaande vacature? Via Samen in de Zorg is uw vacante positie zo vervuld, hoe urgent of 'uitdagend' die ook is.

We maken vooraf grondig ons huiswerk en overleggen altijd persoonlijk met u en de kandidaten. Zo kunnen we voor elke vacature steeds razendsnel schakelen, zodat u de geschikte kandidaat snel aan tafel heeft.

Samen in de Zorg biedt u de volgende mogelijkheden:

Detachering

Zwangerschapsverlof, ziekte, wat de reden ook is: via Samen in de Zorg is uw tijdelijke vacature snel vervuld. Binnen ons brede netwerk van gekwalificeerde, gemotiveerde zorgprofessionals zijn er altijd gekwalificeerde kandidaten die graag voor korte of langere tijd bij u aan aan de slag gaan.

Onze gedetacheerde professionals werken in dienst van Samen in de Zorg en worden voor de afgesproken periode aan uw instelling uitgeleend. We kunnen u daarbij totaal ontzorgen. Desgewenst verzorgen wij de hele selectieprocedure. Ook alle rompslomp rond afdrachten en secundaire arbeidsvoorwaarden nemen we u graag uit handen.

U weet vooraf zeker dat de kandidaat in elk opzicht geschikt is voor uw vacature. Wij kennen al onze zorgprofessionals persoonlijk. Zo weten we precies wat ze kunnen en ambiëren. En ook u willen we eerst persoonlijk leren kennen voordat we voor u aan de slag gaan. Met onze unieke persoonlijke aanpak kunnen we vooraf feilloos inschatten welke kandidaat het beste aansluit op uw vacature-eisen en het team waarin hij/zij komt te werken.

Neem contact op met een van onze adviseurs


Interim-management

Zoekt u een bekwame tijdelijke manager om leiding te geven aan een project of strategisch veranderingstraject, de implementatie van een gekozen strategie of als tijdelijke vervanging? Bij Samen in de Zorg vindt u de ervaren, doortastende interim-manager die uw tijdelijke uitdaging tot een goed einde brengt.

Onze interim-managers brengen een hoog arbeidsmoraal en een schat aan managementervaring mee naar uw instelling. Inhuren kan voor korte of langere tijd: weken, maanden, of net zolang als nodig en gewenst is. U betaalt alleen de gewerkte uren. Na de opdracht zijn er geen verdere verplichtingen.