Aan de slag bij Samen in de Zorg

Welk dienstverband past bij jou?

Waar voel jij je beter bij als zorgprofessional? De zekerheid van een vaste baan? Of toch liever de vrijheid van tijdelijk? Of misschien wel een beetje van beide: flexibel beginnen, als aanloop naar een vaste aanstelling. Bij Samen in de Zorg kun je kiezen uit de volgende dienstverbanden:

Detachering: je werkt voor korte of langere tijd in een bepaalde functie.

Interim-management: je gaat tijdelijk aan de slag als zorgmanager.


Detachering

Als je graag werkervaring opdoet op verschillende afdelingen en in verschillende instellingen, dan is detachering echt iets voor jou. In dienst van Samen in de Zorg werk je steeds voor korte of langere tijd (weken, maanden of zelfs een jaar) in een functie en instelling die passen bij je vaardigheden en ambities van dat moment.


Interim-management

Via Samen in de Zorg kun je op verschillende manieren aan de slag als interim-manager in een zorg- of welzijnsinstelling. Bijvoorbeeld om leiding te geven aan een strategisch veranderingstraject, het implementeren van een gekozen strategie, of als vervanger van een leidinggevende die tijdelijk is uitgevallen of plotseling is vertrokken. Je wordt dan ingehuurd voor korte of langere tijd: weken, maanden, of net zolang als nodig en gewenst is. Je wordt gehonoreerd op basis van gewerkte uren.


Starterstraject Samen van start

Je bent klaar met je opleiding, maar weet nog niet wat je volgende stap is? Meld je dan aan voor Samen van start, het trainings- en begeleidingsprogramma van Samen in de Zorg, speciaal voor startende zorgprofessionals. Als je klaar bent met het programma, weet je precies wat je wilt en ook precies hoe je er moet komen.

Meer over het starterstraject