Samen in de Zorg: in 6 stappen naar een perfecte match

De ideale baan voor elke zorgprofessional

Wil jij werken als verpleegkundige in het ziekenhuis, maar weet je nog niet zo goed op welke afdeling? Wij gaan je helpen!

Maar eerst willen wij meer van jou weten!

De werkplek

Wat kun jij verwachten?

Bij Samen in de Zorg hebben we meerdere functies open voor Verpleegkundigen bij ziekenhuizen in de regio Haaglanden en Bollenstreek. Van startend verpleegkundigen tot ervaren mensen in het vak. Voor iedere verpleegkundige met ambities en wensen in het ziekenhuis zijn er mogelijkheden beschikbaar! 

Kies je voor een snijdend specialisme (SEH, heelkunde, neurochirurgie of orthopedie)? Of wil je toch liever aan de slag bij de beschouwend specialismen (cardiologie, interne geneeskunde, MDL, longgeneeskunde, neurologie of IC)? Op basis van jouw interesses is de juiste match altijd dichtbij. 

En weet je nog niet goed welke afdeling nou echt bij jou past? Dan zorgen we er gewoon voor dat je bij twee of meerdere afdelingen een kijkje in de keuken kan nemen!  

De functie

Wat ga jij doen?

Als verpleegkundige binnen het ziekenhuis heb je veel afwisselende werkzaamheden en een grote roulatie binnen je patiëntenbestand. Hierdoor is geen dag en ziektebeeld hetzelfde. Als verpleegkundige op een beschouwende afdeling ben je veelal analytisch bezig. Op de snijdende afdeling is de turnover van patiënten hoog en ben je veel bezig met het uitvoeren van verpleegtechnische vaardigheden. 

Er is een wezenlijk verschil tussen de genoemde specialismen, en een specifiek takenpakket is natuurlijk veel uitgebreider. Ben je benieuwd naar het volledige takenpakket per afdeling? Neem dan contact op met onze recruiter Anne. Ze vertelt je er graag alles over!

De functie-eisen

Waar moet jij aan voldoen?

Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkunde (niveau 4 of niveau 5). En je bent in de mogelijkheid om avond- en weekenddiensten te draaien. Daarnaast heb je:

  • Affiniteit met (een van) de eerder benoemde afdelingen in het ziekenhuis
  • Eerder klinische ervaring opgedaan na je mbo/hbo studie
  • Voor specifieke afdelingen zijn aanvullende diploma’s nodig
  • De skills om het overzicht te behouden indien de werkdruk oploopt 

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

Samen in de Zorg is hét detacheringsbureau, gespecialiseerd in het helpen van Verpleegkundigen aan een mooie en passende baan in de zorg. Hierbij vormen jouw wensen en voorkeuren het uitgangspunt voor onze dienstverlening en aanbod. 

Heb jij een niveau 4 diploma? Dan ligt het salaris tussen €2.392 en €3.225. Als jij een niveau 5 diploma hebt ligt het salaris tussen €2.591 en €3.664 euro. Daarnaast kan je rekenen op: 

  • Vakantiegeld, pensioenopbouw en ORT
  • Een contract voor bepaalde tijd
  • Reiskostenvergoeding (€0,19 ct/km)
  • Een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor je altijd een ruime keuze in passende en interessante functies ter beschikking hebt 

Niet helemaal wat je zoekt? Bekijk onze overige vacatures: