Blog

Samen de zorg beter maken

Wie in de zorg werkt, doet dat zeker niet voor zichzelf. Je doet het voor al die kwetsbare mensen die jouw skills, inzet en toewijding zo hard nodig hebben. Ben je dan een held? Bij Samen in de Zorg vinden we van wel. Een superheld zelfs. En van superhelden zijn er nooit genoeg.

 

Kwaliteit van zorg staat op het spel

Zoals bekend kampen veel zorginstellingen met een snel groeiend tekort aan gekwalificeerde zorgprofessionals. Hierdoor ontbreekt het in veel instellingen aan voldoende gerichte kennis of 'handen' aan het bed. Vooral geschoolde professionals met specifieke vaardigheden worden gemist. Het tekort is in sommige instellingen intussen zo nijpend dat de kwaliteit van de zorg er op het spel staat.

 

Voorzien in de behoeften van zorgprofessionals en zorginstellingen

Hoe meer zorgprofessionals we doelgericht kunnen begeleiden naar de baan die bij ze past, hoe beter we daarmee voorzien in de behoeften en tekorten van onze opdrachtgevers. Zo helpen we zorginstellingen hun processen te verbeteren, zodat ze de kwaliteit van hun zorgverlening naar het gewenste peil kunnen tillen. Het thema ‘superhelden’ werd donderdag 6 december tijdens de Nursing Experience in Ede, het grootste bij- en nascholingsevenement voor verpleegkundigen en verzorgenden in Nederland, onthuld.

 

Wie zorgt voor onze zorghelden?

Zorgprofessionals zorgen vooral voor ánderen. Maar wie zorgt er voor hen? In de zorg staan verdiensten en waardering meestal niet voorop. Het is hard en onregelmatig werken en de beloning houdt vaak niet over. Veel zorgverleners zien hun werk dan ook als roeping. Ze willen vooral het verschil maken voor mensen, niet zelden ten koste van zichzelf. Gelukkig is er een partij die voor deze zorghelden opkomt en waakt over hun belangen, zodat ze hun handen vrij hebben om zich volledig te wijden aan hun passie: zieke en kwetsbare mensen helpen.

 

Bij Samen in de Zorg voelt zorgtalent zich thuis

Via Samen in de Zorg vinden zorgprofessionals de ideale warme en inspirerende werkomgeving waarin hun kennis en kunde optimaal tot hun recht komen. Wij koppelen hun unieke talenten aan de zorginstelling en werkplek waar ze zich het beste thuis voelen. Een baan waar je als professional écht het verschil kunt maken, processen wezenlijk helpt verbeteren en daardoor maximale voldoening uit je werk haalt. Intussen zorgen wij dat financieel alles tiptop is geregeld en helpen we je vooruit met bij- en omscholing en coaching, zodat je loopbaan in de pas blijft lopen met je ambities. En zit het onverhoopt een keer tegen, kun je altijd even sparren met je persoonlijke adviseur.

 

Altijd verzekerd van de juiste kandidaten

Ook opdrachtgevers hebben veel te winnen bij onze intensieve en persoonlijke aanpak. Via ons zijn ze altijd verzekerd van gekwalificeerde en goed gemotiveerde kandidaten voor hun vacatures; professionals die van wanten weten, echte meerwaarde in het zorgproces bieden en daarmee de kwaliteit van de zorg in hun instelling daadwerkelijk helpen verbeteren.

 

Meer weten? Neem gerust contact op.

Wil je weten wat wij voor jou als zorgprofessional of zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Onze contactgegevens zijn:

Tel. 010 - 202 34 89

contact@samenindezorg.nl

www.samenindezorg.nl