Blog

Detachering in de zorg? Dit zijn dé verrassende voordelen!

Gedetacheerd worden, wat houdt het precies in? Waarschijnlijk ken jij de verhouding rondom arbeidscontracten wel. Eerst komt het tijdelijke contract en ver daarboven staat het vaste contract. Detacheren binnen de zorgsector is minimaal gelijkwaardig aan het hebben van een vast contract. Op de lange termijn is het zelfs beter om gedetacheerd te zijn. Hieronder lees jij vier redenen waarom dit zo is.

Detacheren geeft vastigheid
Een detacheringscontract verschilt niet veel van een "normaal" contract voor bepaalde tijd bij een directe zorgorganisatie. Jij hebt gewoon een maand opzegtermijn, wordt maandelijks uitbetaald en het contract houdt niet op wanneer een opdracht stopt. Samen in de Zorg bemiddelt jou direct door naar een nieuwe opdracht, die past bij jouw persoonlijkheid en loopbaanwensen.

Jij hoeft niet zelf op zoek te gaan
Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken wij jouw wensen, maken wij een profiel en gaan wij op zoek naar de leukste baan! Is het een 100% match? Geweldig! Als dit niet het geval is, staat Samen in de Zorg direct klaar om een andere opdracht te zoeken!

Kijkje in de keuken bij zorgorganisaties
Als gedetacheerde krijg jij de kans om bij veel verschillende zorgorganisaties binnen te kijken. Op deze manier ontwikkel jij jezelf sneller dan in een vaste baan. Bij Samen in de Zorg stippel jij jouw eigen carrière uit en bouw jij een hartverwarmende band op met talrijke zorgorganisaties en cliënten.

Persoonlijke loopbaanbegeleiding
Bij Samen in de Zorg krijg jij gratis toegang tot het trainingsportaal van Noordhoff, waarbij jij kan kiezen uit 100 e-learnings die passen bij het interesse- en werkgebied. Daarnaast worden er vier keer per jaar vakinhoudelijke studiedagen gegeven door geaccrediteerde en erkende trainers. Tenslotte word jij aangemeld in het V&VN-kwaliteitsregister en zorgen wij dat jij je verpleegtechnische handelingen kan toetsen.

Zit jij binnenkort weer eens op een feestje en trekken mensen hun wenkbrauwen op als jij zegt dat jij gedetacheerd bent? Lach dan maar vriendelijk terug. Jij weet wel beter! Wacht niet langer, Samen in de Zorg biedt uiteraard genoeg interessante vacatures binnen de zorg. Bekijk hier onze vacatures en misschien ben jij binnen zeer korte tijd wel die zéér gevraagde Verzorgende IG of Verpleegkundige!