Blog

Samen in de Zorg-adviseur in de Spotlight: Charell

"Het beschreven functieprofiel daagde mij uit tot het uiterste. De goede reviews gaven nét dat laatste zetje. Het goede gevoel was direct aanwezig. Samen sterk, samen blij!"

Adviseur
"Ik begon, net als vele andere collega’s, als Recruiter binnen Samen in de Zorg. De kleine, beginnende vestiging in Elst biedt veel uitdaging en kansen. Ik werd al snel gebombardeerd tot Adviseur."

"Het onderhouden van contact met zorginstellingen, het binnenhalen van lopende projecten én vervolgens de professional overtuigen. Het blijft keer op keer een unieke ervaring."

Jezelf zijn
"Iemand zijn competenties volledig tot bloei laten komen binnen een zorginstelling. Het klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Ik mag elke dag een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg voor de cliënt. Dat is geweldig!"

"De eerlijke en open omgang is eerder regel dan uitzondering. De gesprekken komen gemakkelijk op gang. Samen jezelf mogen zijn. Als ik dán een goed gesprek heb, krijg ik spontaan vlinders in mijn buik."

Samen in de Zorg
"Ik hoop dat meer zorgprofessionals ambassadeur zullen worden. Al mijn gepassioneerde collega’s hebben oog voor elkaar. Mijn Samen in de Zorg-hart wordt elke dag groter!"