Blog

Samen in de Zorg-recruiter in de Spotlight: Nastazia

"Als recruiter ziekenhuizen bij Samen in de Zorg is het mijn missie om zorgprofessionals te helpen aan zijn of haar droombaan!"

Recruitment
"Voor mijn huidige baan, was ik ook werkzaam als recruiter maar dan in de hospitality branche. Ik krijg er energie van om met diverse mensen in gesprek te zijn en te achterhalen wat iemands ambities zijn. Nu ik als recruiter ziekenhuizen aan de slag ben gegaan, ervaar ik nog meer diepgang in gesprekken met professionals. Daarnaast spreekt de complexiteit van de ziekenhuizen mij heel erg aan!

Toegevoegde waarde
"Wanneer ik iemand kan helpen aan zijn of haar droombaan, dan geeft mij dat enorm veel voldoening. Naast werkzaam te zijn in de recruitment, volg ik in de weekenden een opleiding tot leefstijlcoach. In de toekomst hoop ik mensen te kunnen begeleiden naar een gezondere leefstijl!

Samen in de Zorg
"Samen in de zorg is niet zomaar een detacheringsbureau. Wij kijken naar karakter, ervaring en wat iemand leuk en belangrijk vindt. De ├ęchte match, dat maakt Samen in de Zorg persoonlijk."