Blog

Samen in de Zorg-recruiter in de Spotlight: Tom

"Samen in de Zorg is écht persoonlijk. Wij blijven nieuwe contacten leggen en onderhouden deze. De band is blijvend."

Recruitment
"Tijdens mijn eerste intakegesprek was ik uitsluitend gefocust op de persoon die tegenover mij zat. Als Recruiter moet jij oprechte interesse tonen in mensen. Ik stel elk individu vanaf de eerste seconde op zijn of haar gemak. Wij gaan het gesprek open in en alles kan besproken worden.

Toegevoegde waarde
"Tijdens een gesprek stel ik mezelf drie vragen; kan ik jou gelukkig maken? Voel jij jezelf op je gemak met de werkzaamheden en de cliënten? En ben jij geschikt als persoon? Drie keer een ‘JA’ betekent: de perfecte baan ligt in het vooruitzicht."

Samen in de Zorg
"Ik vind het belangrijk dat een boodschap eerlijk en oprecht is. Als iemand een typisch salespraatje opzet, prik ik daar meteen doorheen. Bij Samen in de Zorg is dit niet het geval. Elke collega mag én kan zichzelf zijn."

Twijfel niet, neem eens een kijkje op onze interne vacaturepagina. Mocht je een beetje twijfelen, dan biedt onze Recruitertest uitkomst.