Blog

Samen in de Zorg-recruiter in de Spotlight: Silja

"Bij Samen in de Zorg is alles ingericht op het persoonlijke, onderhoudende contact. Het voeren van gesprekken, telefoongesprekken of appjes. Wij zijn van A tot Z betrokken."

Recruitment
"Nadat ik enige ervaring had opgedaan in de arbeidsbemiddeling binnen de techniek, zocht ik naar een nieuwe uitdaging. Ik had altijd interesse in de maatschappelijke welzijnskant. Ondertussen heb ik meerdere ziekenhuizen bezocht en het raakt mij. Ik heb dan ook bewust voor Samen in de Zorg gekozen.

Toegevoegde waarde
"Tijdens een gesprek kan ik mezelf uitstekend verdiepen in een ander. Ik vertel het één en ander over mezelf en zo komt het gesprek automatisch op gang. Met mijn levenservaring en eerlijkheid kan ik goed levellen met verschillende soorten karakters."

Samen in de Zorg
"Wij vinden op basis van persoonlijkheid een droombaan. Samen in de Zorg springt hier echt bovenuit."

Twijfel niet, neem eens een kijkje op onze interne vacaturepagina. Mocht je een beetje twijfelen, dan biedt onze Recruitertest uitkomst.