Blog

Samen in de Zorg-HRM stagiaire in de Spotlight: Youri

"Dankzij deze breed georiënteerde stage krijg ik alle ruimte om mijzelf te ontwikkelen in werkzaamheden die ik leuk vind om te doen." 

De start
"Ik volg de studie Human Resource Management (HRM) op de Hogeschool van Amsterdam. Een vriend heeft mij getipt. Het volgende moment zat ik aan tafel. Het kennismakingsgesprek gaf direct een goed gevoel. De sfeer was open, relaxed en betrokken."

Human Resource Management
"Op dinsdag en donderdag ben ik bezig met HRM werkzaamheden. De maandag en woensdag gebruik ik voor recruitmentactiviteiten. Het is een breed georiënteerde stage. Ik krijg alle ruimte om mezelf te ontwikkelen."

“De stage spreekt mij aan, omdat ik alle ruimte krijg om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Ook heb ik een heel mooi beeld gekregen van de zorgsector. Dankzij deze stage kan ik kijken wat écht bij mij past.”

Samen in de Zorg
"Dankzij de kansen bij Samen in de Zorg heb ik alle vertrouwen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kan straks een hele bewuste carrièrekeuze maken.

Twijfel niet, neem eens een kijkje op onze interne vacaturepagina. Mocht je een beetje twijfelen, dan biedt onze Recruitertest uitkomst.