Blog

Solliciteren met versoepelende Corona-maatregelen

Nederland gaat weer open. De boodschap van gisteravond staat nog op ons netvlies. Ja, hartstikke mooi, maar de realiteit is dat Corona nog steeds leeft. Een 1,5 meter samenleving is nog niet z├│ toepasselijk geweest als nu.

Wij blijven voor elkaar klaarstaan! Als je dat niet gewend bent, is het even schakelen. Maar er is veel meer mogelijk dan jij in eerste instantie denkt.

Samen in de Zorg heeft richtlijnen samengesteld op basis van het Rijksuniversiteit en Milieu (RIVM) en de GGD. Daarnaast hebben wij andere maatregelen genomen zoals transparante hygi├źneschermen, handschoenen en desinfecterende zeep. Dit betekent dat face-to-face sollicitatiegesprekken, mits jij jezelf prettig voelt bij onze maatregelen, plaatsvinden zoals jij dit bent gewend.

Ben jij basisarts, verpleegkundige, medisch student, psycholoog, GZ psycholoog, verzorgende IG of heb jij andere zorgkwaliteiten waarvan het van belang is deze extra in te zetten? Iedere zorgprofessional is meer dan welkom. Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina.

De opdrachtgevers waar Samen in de Zorg mee samenwerkt zitten nog steeds met een enorme piek en hebben jouw hulp daarom meer dan nodig. Dit kan zijn in diverse zorgorganisaties zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en gehandicaptenzorg. Samen kijken wij naar jouw wensen en waar jouw hulp het hardste nodig is!