Blog

Samen in de Zorg – VVT Recruiter in de Spotlight: Matthijs

“Door mijn structurele aanpak laat ik geen kans onbenut.
Elke VVT zorgprofessional mét potentie komt in beeld. Wil jij waardevol werk met hart en ziel uitvoeren? Wees welkom en voel je thuis!”

Recruitment 

“Ik ben begonnen met het werken in het Radboud ziekenhuis van Nijmegen. Op de afdeling Radiologie heb ik de zorg van dichtbij ervaren. Het schakelen tussen verpleegkundigen en cliënten sprak mij aan.

Ik was toe aan iets nieuws. Een combinatie van zorg en communicatie is mij op het lijf geschreven. Bij Samen in de Zorg is deze combinatie in balans. Ik zit helemaal op mijn plek.”

Toegevoegde waarde 

“Mijn werk vind ik elke dag fantastisch. Het persoonlijke contact met mensen geeft mij veel waardering. Als ik dan ook nog een goede match kan maken, ben ik dolgelukkig.

Mijn mooiste ervaring tot nu toe is dat wij binnen een minimaal aantal dagen het hele proces, van kennismaking tot plaatsing, hebben doorlopen met een kandidaat. De week na de ontmoeting is de professional bij Samen in de Zorg gestart.”

Samen in de Zorg 

“Bij Samen in de Zorg hangt een gemoedelijke sfeer. Wij motiveren elkaar en samen zorgen wij voor plezier op de werkvloer!” 

Twijfel niet, neem eens een kijkje op onze interne vacaturepagina. Mocht je een beetje twijfelen, dan biedt onze Recruitertest uitkomst.