Blog

Samen staan we sterk! Help je mee?

Het coronavirus is bezig aan een kleine opmars. Wij moeten ons blijven wapenen door ons aan de maatregelen te houden. Veel mensen komen wederom in actie om de zorg te helpen. Ook wij helpen graag! Door zorgprofessionals zoals jij te helpen aan de ideale baan binnen de zorg- en welzijnssector. Op de lange termijn is het gunstig om gedetacheerd te zijn. Hieronder lees je de vier belangrijkste voordelen om aan de slag te gaan bij Samen in de Zorg.

Detacheren in de zorg geeft vastigheid
Het contract bij Samen in de Zorg verschilt niet veel van een "normaal" contract voor bepaalde tijd bij een zorgorganisatie. Jij hebt gewoon een maand opzegtermijn, wordt maandelijks uitbetaald en het contract houdt niet op wanneer een baan stopt. Samen in de Zorg bemiddelt jou direct door naar een nieuwe baan, die past bij jouw persoonlijkheid en loopbaanwensen.

Wij zoeken jouw ideale baan
Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken wij jouw wensen, maken wij een profiel en gaan wij op zoek naar de leukste baan! Is het een 100% match? Geweldig! Als dit niet het geval is, staat Samen in de Zorg direct klaar om een andere baan te zoeken! Dit is één van voordelen van het werken bij Samen in de Zorg.

Kijkje in de keuken bij zorgorganisaties
Als professional bij Samen in de Zorg krijg jij de kans om bij verschillende zorgorganisaties ervaring op te doen. Op deze manier ontwikkel jij jezelf sneller dan in een vaste baan. Bij ons stippel jij jouw eigen carrière uit en bouw jij een hartverwarmende band op met talrijke zorgorganisaties en cliënten. Onze zorgprofessional Danny is het hier roerend mee eens: "Het zorgwereldje is klein, dat maakt het leuk!"

Persoonlijke loopbaanbegeleiding
Bij Samen in de Zorg krijg jij gratis toegang tot het trainingsportaal van Noordhoff, waarbij jij kan kiezen uit 100 e-learnings die passen bij jouw interesse- en werkgebied. Daarnaast worden er vier keer per jaar vakinhoudelijke studiedagen gegeven door geaccrediteerde en erkende trainers. Tenslotte word jij aangemeld in het V&VN-kwaliteitsregister en zorgen wij dat jij je verpleegtechnische handelingen kan toetsen.

Zit jij binnenkort weer eens op een feestje en trekken mensen hun wenkbrauwen op als jij zegt dat jij gedetacheerd bent? Lach dan maar vriendelijk terug. Jij weet wel beter! Wacht niet langer, Samen in de Zorg biedt uiteraard genoeg interessante vacatures binnen de zorg. Bekijk onze vacatures en misschien ben jij binnen zeer korte tijd wel die zéér gevraagde Verzorgende IG, Begeleider of Verpleegkundige! Heb je een brandende vraag of gewoon een leuk zorgverhaal om met ons te delen? Laat van je horen!