Nieuws
27 juni 2018

Hoofdsponsor Nursing Experience 2018

Op 6 en 7 december 2018 opent de Reehorst in Ede weer haar deuren voor hét verpleegkundige event van Nederland: de Nursing Experience. Net als vorig jaar mogen wij met groot genoegen mededelen dat wij wederom als hoofdsponsor aanwezig zullen zijn!

“Het is al geweldig om op de Nursing Experience aanwezig te zijn, maar dat wij hoofdsponsor zijn is toch wel extra speciaal en daar zijn wij dan ook erg trots op!”, aldus Laura Mout, Senior Adviseur Marketing en Communicatie. “Wij kijken nu alweer uit naar alle nieuwe professionals die wij zullen ontmoeten, maar hopen ook zeker bekende gezichten te zien!”.

Interesse om ook bij de Nursing Experience 2018 aanwezig te zijn? Bestel je tickets via deze link: https://www.nursing.nl/congressen/nursingexperience/ en dan zien wij je daar!