Nieuws
21 augustus 2019

Hoofdsponsor Nursing Festival 2019

Op 29 augustus 2019 vindt de eerste editie van het Nursing Festival plaats. Het Nursing Festival is de zomereditie van hét verpleegkundige event van Nederland: de Nursing Experience. Met trots kunnen wij mededelen dat wij ook op het Nursing Festival als hoofdsponsor aanwezig zijn.

"Het is geweldig om tijdens de eerste editie van het Nursing Festival hoofdsponsor te zijn", aldus Nikki Koolman, Adviseur Marketing en Communicatie, die als projectleider het stokje van Laura Mout overneemt. "Daarnaast staan we in december voor de vierde keer als hoofdsponsor op de Nursing Experience!"

Wil je bij het, inmiddels uitverkochte, Nursing Festival 2019 aanwezig zijn? Wij hebben 2 x 2 vrijkaarten die wij mogen verloten! Wil je kans maken? Tag dan jouw zorgheld in ons bericht op LinkedIn of op Facebook en wie weet gaan jullie samen naar het festival!