Nieuws
21 november 2019

Ontmoet Samen in de Zorg op de Nursing Experience

Zien wij jou dit jaar op de Nursing Experience? Het evenement – speciaal voor verpleegkundigen en verzorgenden – vindt plaats op 6 en 7 december 2019. Tijdens deze gebeurtenis nemen bezoekers deel aan een programma vol workshops en sprekers. Samen in de Zorg laat zich als hoofdsponsor van dit spektakel, van haar beste kant zien!

Na binnenkomst mag jij onder het genot van een verse stroopwafel óf chocoladedip, in een onbezonnen, relaxte sfeer tot rust komen bij onze stand. Als jij wilt praten over jouw volgende stap, zijn onze loopbaanadviseurs een luisterend oor.

Samen in de Zorg begeleidt jou persoonlijk naar de baan die helemaal aansluit bij jouw wensen en ambities. Echt aandacht dus, want dat werkt wél. Jij weet dat beter dan wie ook.

Scoor hier jouw gratis verse stroopwafel. Deze is af te halen bij de stand van Samen in de Zorg. Tot snel!