Nieuws
14 januari 2020

Samen in de Zorg-recruiter in de Spotlight: Anke

"Óf mijn hart sneller ging kloppen van de Gehandicaptenzorg (GHZ)? Toen niet, maar nu wel! Ik had geen persoonlijke band met de zorg. Daarentegen, had ik wel ervaring om van elk klantcontact een beleving te maken. De achtergrond in het toerisme was een uitstekende basis. Ik ben de arbeidsbemiddeling ingerold en geniet met volle teugen."

Gehandicaptenzorg
"Het beeld van veel mensen is dat het cliënten betreft die weinig tot niets kunnen. Dit is niet het beeld wat ik interpreteer. De gehandicaptenzorg is zoveel méér dan dat. Elke beperking is anders en elke handicap is anders. Dit maakt het veelzijdig."

"Bij een doelgroep, zoals Licht Verstandelijk Beperkt (LVB) ben je bezig met het begeleiden en het aansturen van jouw cliënten. Bij Ernstig Meervoudelijk Beperkt (EMB) ben je meer bezig met het verzorgende gedeelte. De GHZ is mijn passie, dus het voelt niet meer als werk. Ik kan urenlang praten over de zorg. Maar daar zit onze Content Marketeer niet op te wachten, haha!"

Mooiste ervaring
"Een jonge, enthousiaste jongeman schiet mij te binnen. Hij was bij zijn voormalig werkgever weggegaan en is online gaan zoeken naar een nieuwe baan. Samen in de Zorg verscheen als één van de eerste zoekresultaten. Het contact was snel gelegd. Voor ik het wist, zat hij aan tafel voor een kennismakingsgesprek."

"Dit klikte zo goed. Ik was direct overtuigd. Dat is wat ik mijn collega Robbert, Adviseur GHZ, ook vertelde. Binnen één week tekende hij een contract en kon razendsnel aan het werk. Als klap op de vuurpijl, werd hij overgenomen door de zorginstelling. Daar doe je het voor."

Samen in de Zorg
"Ons DNA ademt persoonlijkheid. De betrokkenheid bij het hele proces en het stukje nazorg zijn erg belangrijk. Het aanbieden van cursussen en trainingen en een gebalanceerde kennis van de zorgsector, maakt het grote verschil."

Twijfel niet, neem eens een kijkje op onze interne vacaturepagina. Mocht je een beetje twijfelen, dan biedt onze Recruitertest uitkomst.