Nieuws
10 februari 2020

Samen in de Zorg-recruiter in de Spotlight: Romana

"Elke dag is anders. Dat is een groot compliment voor de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ)! Ik heb mijn roeping gevonden. De dagen vliegen om, eigenlijk wil ik helemaal niet naar huis."

Geestelijke Gezondheidszorg
"Ik had ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling binnen een andere branche. Het goede gevoel dat ik bij de GGZ kreeg, heeft mij onbeschrijfelijk veel werkplezier gebracht. Je leert letterlijk het vak van A tot Z. Dit maakt het veelzijdig, heerlijk!"

"De uitdagende profielen geven een kick. In de goede zin van het woord natuurlijk, haha! Ik heb veel aanvragen rondom verslavingsproblematieken. In een kennismakingsgesprek stel ik daarom altijd de juisté vragen. Ik schat direct in of iemand geschikt is. Het kunnen levellen met een professional is belangrijk. Ik besteed hier buiten mijn werk veel tijd aan."

Mooiste ervaring
"Dat is zonder twijfel mijn bezoek met Jordy, Vestigingsmanager Rijswijk. Ik ging met mijn kersverse collega Emilie, Adviseur GGZ bij Samen in de Zorg, langs bij een wooninstelling. Wij zaten vastgekluisterd aan de ervaringsverhalen. De goede omgang met drugsverslaafden maakt veel indruk. Ik heb er tomeloos veel respect voor, écht waar! Deze individuen vallen altijd op in het straatbeeld. Je leert de achtergrond kennen. Alle waarom vragen zijn beantwoord."

Samen in de Zorg
"Ik ben happy met mijn werk, écht blij. De sfeer op de vestigingen is totaal verschillend. Dit siert mijn collega’s. Het kantoor staat voor iedereen open. De ‘keukenmomentjes’ zijn voor mij eveneens een hoogtepunt. Zó leer je jouw collega’s pas goed kennen."

Twijfel niet, neem eens een kijkje op onze interne vacaturepagina. Mocht je een beetje twijfelen, dan biedt onze Recruitertest uitkomst.