Voor Opdrachtgevers

Wij vinden de ideale kandidaten op onverwachte plaatsen.

Wij zijn specialist in het vinden van de juiste match.


Werken in een ziekenhuis of zorginstelling kan niet zonder professionaliteit en toewijding. Geschiktheid alleen is niet goed genoeg, u wilt gewoon de béste kandidaat voor uw vacature. Via Samen in de Zorg zit uw ideale bekwame zorgprofessional per omgaande bij u aan tafel. Onze unieke persoonlijke matchmethodiek staat daarvoor garant.

Lees meer over onze werkwijze

Snel interim of vast personeel nodig? Neem direct contact op.

Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de juiste professionals voor uw vacatures. We maken vooraf grondig ons huiswerk en overleggen altijd persoonlijk met u en de kandidaten. Zo kunnen we voor elke vacature steeds razendsnel schakelen, zodat u de geschikte zorgprofessional snel aan tafel heeft.

Wij bemiddelen binnen alle branches

Samen in de Zorg is dé toegewijde personeelsbemiddelaar voor alle zorgvacatures in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, de welzijnssector, de thuiszorg, GGZ-instellingen en gehandicaptenzorg. Voor tijdelijk, deta-vast en vast.

Samen in de Zorg Academy


Omdat kwaliteit in de zorg voorop staat.

Via Samen in de Zorg werkt u altijd met bekwame gekwalificeerde verpleegkundigen, verzorgenden. Onze zorgprofessionals volgen kosteloos alle denkbare cursussen en trainingen om hun kennis te verbreden en professionaliteit up-to-date te houden.

Hun vorderingen worden vastgelegd in het BIG-register en het register van de beroepsvereniging voor Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN). Zo weet u precies welke taken ze mogen uitvoeren.

Lees meer over onze Academy

 

Wat onze opdrachtgevers vinden: