Opleidingen

Groeien als professional
én als collega

Mensen het beste van jezelf geven. Echt iets voor anderen betekenen. Dáárom kies je voor de zorg. Daarom wil je groeien als professional én collega, zodat je meer voor anderen kunt betekenen en er nieuwe deuren voor je opengaan. Bij Samen in de Zorg herkennen we die ambitie heel goed. Bij ons krijg je dan ook alle hulp, coaching en studiefaciliteiten die je nodig hebt om je doelen snel te bereiken. Haal jij graag het beste uit jezelf en wil je werken aan je deskundigheid en vaardigheden? Dan investeren wij graag met je mee!

Jouw persoonlijke
opleidingstraject

Meteen na je aanmelding bij Samen in de Zorg zit je met je persoonlijke adviseur aan tafel om jouw ambities en wensen te bespreken. Waar wil je naartoe? Wat geeft je energie? Waar schiet je nog tekort? En vooral: waar ben je het beste op je plek? Op basis van jouw input zet je adviseur, in overleg met de opleidingscoördinator, een persoonlijk loopbaan- en opleidingstraject op dat je heel gericht brengt waar je wilt komen.

Ons opleidingsaanbod:

Streamer-Kwaliteitsregister.jpg
Aanmelding Kwaliteitsregister V&V
Streamer-onlinecursussen.jpg
Online vakcursussen en - trainingen
Streamer-Studiedagen.jpg
Inspirerende studiedagen
Scholing-header.jpg
Scholing en bijscholing op maat

Je staat er nooit alleen voor

Ook als je al langer via ons aan de slag bent, sta je er nooit alleen voor. Je persoonlijke adviseur en opleidingscoördinator van Samen in de Zorg staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen, coachen en te adviseren. En loop je ergens vast, dan kijken we samen hoe we jouw scholing en loopbaan weer op de rails krijgen, zodat jij weer in je kracht komt te staan.


Bij Samen in de Zorg draait het om jou.