Missie, visie en kernwaarden

Het succes van onze bemiddeling danken we aan onze gemotiveerde, hoogst betrokken recruiters en adviseurs, die elke dag het beste uit zichzelf en elkaar halen. Onze ambitieuze bedrijfscultuur koesteren we als ons 'geheime wapen'.

Bij Samen in de Zorg begroeten we je graag als nieuwe collega in ons team, wat je geslacht, religie, kleur of afkomst ook is. Ben je geknipt voor de job? Omarm je onze kernwaarden? En draag je die ook uit? Dat is het enige wat telt.

 

Missie

Samen in de Zorg is de specialist in personeelsbemiddeling en heeft jarenlange ervaring in de personeelsbemiddeling. Door ons grote netwerk lossen wij snel capaciteitsvraagstukken van opdrachtgevers op en vinden wij passende functies voor zorgprofessionals. Wij staan voor persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en hebben een doelgerichte aanpak. Onze medewerkers zijn ambitieus en betrouwbaar.

Visie

Samen in de Zorg bemiddelt zorgprofessionals naar passende functies bij zorginstellingen en welzijnsorganisaties. Kwaliteit op alle fronten staat daarbij centraal. Dat wil zeggen dat intern personeel hoog is opgeleid. In elke vestiging worden professionals altijd vriendelijk ontvangen en voeren wij met hen een uitgebreid sollicitatiegesprek om hun kwaliteiten en ambities te achterhalen. Onze opdrachtgevers ontvangen onze ambitieuze adviseurs om aan hen de beste professionals voor te stellen. Samen in de Zorg is met zes vestigingen actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant. Samen in de Zorg heeft de ambitie om een landelijke dekking te creëren en een toppositie in te nemen in de arbeidsmarkt in Nederland in de sector Zorg & Welzijn. Samen in de Zorg is onderdeel van Samen Professionals B.V.


Onze kernwaarden

Persoonlijke aandacht

'Hoe gaat het?' Die vraag zul je bij Samen in de Zorg heel vaak horen. En naar het antwoord zijn we ook altijd oprecht nieuwsgierig. Wij willen écht weten hoe met je gaat. Uit menselijke interesse, maar vooral ook om jou als zorgprofessional of opdrachtgever optimaal te kunnen helpen. Daarom nemen we alle tijd om je persoonlijk beter te leren kennen. Want als we straks weer vragen hoe het met je gaat, horen we liefst dit antwoord: "Het gaat fantastisch!"


Persoonlijke betrokkenheid

Zonder oprechte betrokkenheid geen perfecte match. Met hun ondernemende geest gaan onze medewerkers door het vuur voor onze zorgprofessionals en opdrachtgevers. Wat zijn hun ambities? Waar staan onze professionals in hun kracht? Waar lopen ze tegenaan? En onze opdrachtgevers: hoe ziet hún ideale kandidaat eruit? Wat moet die allemaal kunnen? Past die straks wel goed bij de instelling, het zorgaanbod en in het team?

Dit en nog veel meer willen we allemaal weten om de perfecte match te kunnen realiseren. En ook als de professional straks aan de slag is, is ons werk nog steeds niet klaar. Ook dan zullen we nog regelmatig vragen: "Hoe gaat het? Wat kunnen we voor je doen?"


Persoonlijke ambities

Een zoekopdracht kan ons niet uitdagend genoeg zijn. Hoe lastiger de vraag, hoe groter de voldoening om die opdracht tot een goed einde te brengen. Maar uitdagend is relatief. Wat voor de één een lastige opgave is, is voor de ander misschien een peulenschil.

Welke uitdaging past bij jouw toekomstplannen? Wij hebben vacatures in de meest uiteenlopende zorgomgevingen. Van grote ziekenhuizen met duizenden medewerkers tot kleine instellingen waar je alle collega's en cliënten persoonlijk kent. Wat maakt jou gelukkig? Die uitdaging gaan we graag samen met je aan.


Persoonlijke doelen

De juiste zorgprofessionals verbinden met hun ideale werkomgeving. Dat is ons doel. Samen in de Zorg selecteert de beste professionals, ongeacht geslacht, religie of etnische afkomst. En daar we zijn zeer succesvol in, al zeggen we het zelf. Vanuit onze passie voor 'de juiste match' zijn we van nature nieuwsgierig naar alles wat die match kan realiseren. Naar de mens áchter de kandidaat. Diens drijfveren en ambities. En ook die van opdrachtgevers. Voor welke uitdagingen zien zij zich gesteld? En welke professional kan die het beste voor ze oplossen?

Gouden bergen kunnen we niet beloven. Maar dit wel: dat we alle mogelijkheden open met je bespreken en dat we met onze passie alles op alles zetten om jouw doelstellingen te helpen realiseren.